Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Allerede 15. desember sto den splitter nye Citroën C3 klar for levering hos Bil Senter AS i Fredrikstad. Bilen skal først lanseres 12. januar neste år, men Bil Senter fikk en gylden mulighet og grep den.

- Vi har store forventninger til denne modellen, som representerer noe helt nytt i Citroens modellrekke, sier daglig leder i Bil Senter AS Tor Martin Karlsen. Han har allerede merket pågang både fra tidligere Citroën-kunder, men også fra andre som har sett bilen på nett eller i andre sammenhenger.

- Jeg nyter hvert sekund av den nye Citroën C3. Endelig en bilprodusent som tør å kjøre i en helt egen retning, skriver for eksempel svenske Expressen som har testet bilen og er full av lovord.

- Citroën er tilbake der vi liker dem, skriver Din Side.

Design og utstyr

Citroen C3 skiller seg ganske mye fra sin forgjenger, og selv om den ikke er større, virker den langt romsligere når man først sitter i de behagelige setene. Det er ikke en bil for store familier, men likevel er bagasjeplassen rikelig. Og, den har ikke bare oppsiktsvekkende design, og utrolig kreative fargekombinasjoner, men utstyrsnivået hører egentlig hjemme i en større klasse. Eller hva skal man for eksempel si om integrert kamera som går så lenge bilen kjører? Morsomt for mange, men også verdifullt hvis det skulle oppstå situasjoner. I så fall vil det alltid finnes opptak av minst 30 sekunder før hendelsen og ett minutt etter. Det kan være verdifull informasjon ved et eventuelt forsikringsoppgjør.

Pen økning i år

- Bil Senter ønsker alltid å være først ute med nye modeller, og C3 bør bli en volumselger for oss, sier Karlsen som har fått tilbake sin tidligere bruktbilsjef Pål Olaussen i stallen. Olaussen er nå både merkeansvarlig for Citroen og bruktbilsjef hos bilforhandleren på Råbekken.

- Jeg kom tilbake etter halvannet år hos en annen bilforhandler og gleder meg stort til å selge nye C3. Siden i sommer har vi hatt en pen økning i salget og har levert cirka 50 biler i måneden. Det gjør 2016 til et svært godt år for oss, men vi har ambisjoner også for neste år, da vi håper å selge cirka 500 biler. Mellom 80 og 100 av disse vil være en ny Citroen C3, sier På Olaussen.

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Kontor & Interiør i Sarpsborg leverer kontormiljøer som dekker behovet enten du bare skal ha et sted å jobbe, eller stiller strengere krav til design og miljø.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24