Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Stephen Gangestad er andre generasjon innehaver av optikerforretningen Interoptik S. Gangestad, med avdelinger i Storbyen  Sarpsborg og i Torvbyen Fredrikstad. Han forteller at det er en høyst vital og fremtidsrettet virksomhet med 13 medarbeidere som nå står foran sitt 60-års jubileum i 2017. 

- Bransjen har endret seg de siste årene og her hos oss har vi nylig investert i siste teknologi og utstyr som gjør at vi fremstår enda sterkere innenfor faget. Dette er viktig da vi blir mer helserelaterte, forteller Stephen Gangestad, idet han viser oss øyescanneren Optomap-scan. Denne brukes daglig av våre 5 optometrister. 

- Dette er avansert utstyr med laserteknologi hvor vi først og fremst utfører scanning med fokus på den bakre delen av øyet. Her kan vi oppdage forandringer knyttet til diabetes, høyt blodtrykk, synstruende arvelige tilstander, grønn stær, forkalkninger og annet. Vi utsteder da i disse tilfellene henvisninger til netthinnespesialister, forteller den engasjerte optometristen.

Bedriftsavtaler

Stephen Gangestad forteller også at Interoptik har satset bevisst mot bedriftsmarkedet og tilbyr fordelsavtaler for bedrifter og deres ansatte. For de fleste er det viktig å unngå skader som følge av for eksempel feil sittestilling eller dårlig lys. Vi avdekker behov for briller, og bidrar til en bedre hverdag for den enkelte.  Vi utfører også behandling av tørre øyne som ofte er et problem for personer som sitter mye foran dataskjermer.

- Her bidrar vi med kunnskap og kompetanse som gir gode resultater, forteller han. Vi jobber også mye med barn og syn, og for eksempel tilpasser vi nattlinser (drømmelinser), som kan begrense nærsynthetsutvikling. 

Brenner for faget

Gangestad legger til at hans sterke engasjement innenfor faget har medført at han sitter i Interoptik-kjedens fagråd som én av tre medlemmer. Selv reiser han om kort tid til USA for oppdatering og et nytt 2 ukers kurs innenfor øyehelse med spesielt fokus på bakre del av øyet.

- Som man forstår er vi svært opptatt av kvalitet og kunnskap, og vi ønsker å være en bidragsyter til samfunnet, avslutter lederen og innehaver av Interoptik S. Gangestad.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

- Ja, regnskap kan og skal være morsomt for alle, sier Petter M. Jacobsen i Bookkeeper Fredrikstad.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24