Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Før sommeren er første virksomhet på plass i det nye næringsbygget til Holstad Gruppen i Råde sentrum. Fortsatt er det ledige arealer, men interessen for å etablere seg i sentrum av Østfold er økende.

– Markedet har vært tregere enn vi forventet, men nå ser interessen ut til å øke. Vi har hatt kontakt med flere virksomheter, blant annet helserelaterte bedrifter, noe lokalene passer godt til. Men vi er fleksible og kan tilby skreddersydde lokaler etter behov, eller åpen flate der leietakerne selv kan designe og etablere innredning, sier daglig leder i Holstad Gruppen Tor Erling Aasheim.

God kommunikasjon

Det tre etasjer høye bygget har 12 leiligheter i de to øverste, og de er solgt for lenge siden. Næringslokalene i byggets første etasje er på ca 600 kvadratmeter, og 400 av de er foreløpig ledige.

– Det er godt med parkeringsplasser både utenfor inngangen og i parkeringskjelleren. Fasaden ligger mot fylkesvei 118, et steinkast fra E6 og midt mellom de tre største byene i fylket. Ny og moderne jernbanestasjon ved dobbeltsporet jernbane med Intercity-trafikk ligger i gangavstand. Det er vanskelig å ligge mer sentralt enn dette, sier Aasheim.

En bra miks

Torsvei 1 ligger i Karlshus som er Råde kommunes sentrum, der det er en god blanding av private handels- og servicebedrifter samt kommunens administrasjon.

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til Metra Næringsmegling Moss på telefon 69 27 89 00, eller på www.metra.no/naeringseiendom-til-leie.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Lørenskog Renhold og Service AS har sørget for rene lokaler, kontorer, leiligheter og trapper i 30 år.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24