Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Stadig flere etterspør støysvake og miljøvennlige maskiner. Derfor har vi nå investert nærmere to millioner kroner i en ny feiemaskin med markedets mest miljøvennlige motor, sier daglig leder i Gaards-Service AS i Fredrikstad, Rino Skaug.

Skaug er glad for kravet om lavere utslipp og mindre støy. Det fører nemlig til at tilfeldige konkurrenter med eldre utstyr ikke lenger kan slå seg inn på markedet ved å dumpe både pris og kvalitet. I dag er det moderne og effektivt utstyr som vinner kontraktene.

Lojale medarbeidere

Nå på våren er det fullt fart for både feiemaskiner og gressklippere hos vaktmestersentralen på Øra. Etter mer enn 40 års drift er virksomheten like stabil og har en kontrollert vekst hver eneste år. Noe av grunnen er viljen til å investere i nytt utstyr og fleksibiliteten de ansatte viser.

- Uten lojale medarbeidere hadde vi ikke kunnet drive så stabilt som dette. Vi har lite gjennomtrekk, og de fleste ser ut til å trives med sine arbeidsoppgaver. Det gir god kvalitet på våre tjenester, sier Skaug.

Alt på ett sted

Gaards-Service har en rekke langsiktige avtaler med både offentlige og private kunder. Ikke minst er deres totaltjenester overfor borettslag og sameier populære. Fredrikstad-firmaet tilbyr alle tjenester levert fra ett og samme sted.

- Enten man skal brøyte snø, beskjære trær, feie parkeringsplassen, bytte lyspærer eller klippe gresset er det samme telefonnummer. Det gjør det enkelt for den stedlige styrelederen, som slipper å forholde seg til ulike leverandører, sier Skaug.

Gaards-Service flyttet til Øra i 2013 og har nå romslige og moderne lokaler, verksted og lagerhall.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Phønix selskapslokaler i Fredrikstad er stedet hvis du ønsker møte, konferanse eller julebord i spesielle omgivelser.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24