Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Areal Asfalt AS i Moss investerer 2,5 millioner kroner for å møte pågangen som er ventet i år. – Vår største satsing siden starten i 2013, sier daglig leder og medeier Øyvind Fridtjofsen.

Selskapet er bare fire år gammelt, men både eiere og ansatte har erfaring som strekker seg mange år tilbake. Øyvind Fridtjofsen har selv vært ansatt hos flere asfalteringsbedrifter, men valgte å starte egen virksomhet, sammen med kollega Svein Skartveit i 2013.

- Ulike omstendigheter gjorde at tiden var moden, og etter det har vi aldri snudd oss tilbake. Nå satser vi for fullt og har mange jobber på gang, sier Fridtjofsen.

Ærlighet og kvalitet

Areal Asfalt startet som en leverandør av håndlagt asfalt, det vil si uten maskinell utlegger. Som følge av tidligere oppdrag og et godt nettverk fikk de snart en rekke kunder på listen. Areal Asfalt har på kort tid opparbeidet seg et positivt renomme i en bransje der useriøse aktører ofte opptrer både uprofesjonelt og aggressivt.

- Vi har fokus på ærlighet, kvalitet og kompetanse. Det er viktig for oss å ha et tillitsfullt forhold til kundene, enten det er engangskunder i privatmarkedet, eller entreprenører som velger å bruke oss med jevne mellomrom. Derfor får vi også stadig henvendelser fra kunder som har blitt anbefalt Areal Asfalt av andre. Det synes vi er hyggelig, sier Fridtjofsen.

Borettslag og småindustri

Mosseselskapet omsatte i 2016 for 17 millioner kroner, men har ambisjoner om betydelig vekst, ikke minst etter at de investerte i ny asfaltlegger, ny lastebil og diverse utstyr for til sammen 2,5 millioner kroner. I dag er det 8 ansatte i selskapet, men eierne ser for seg flere ansettelser i 2017.

- Som følge av de siste investeringene vil vi satse sterkere på oppdrag for borettslag, mindre bedrifter, hyttefelt, fortauer og mindre veier. Vi har nå topp utstyr til dette, samtidig som vi har beholdt vår unike kompetanse innenfor manuell legging. I dag er det populært å kombinere asfalt med stenkanter, eller heller, og vi har utført mange slike jobber på gårdsplasser og parkeringsområder. Det er sterkt konkurranse på pris i bransjen vår, men vi selger gode løsninger og har flinke ansatte. Det er både vår og kundenes garanti, sier Øyvind Fridtjofsen.

Gjerne vanskelig jobber

Asfalt er et både rimelig og slitesterkt alternativ til belegningsstein mange steder. Grunnarbeidene er enklere og resultatet er både estetisk, praktisk og holdbart.

- Har man en grusplass er overgangen til asfalt stor. Det blir mindre støv, lette å lede vekk vannet og det er langt billigere enn sten, helt ned mot 50 prosent. Vi har mange års erfaring med asfaltering på små og vanskelig steder og tar gjerne de minste oppdragene også.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

- Norge blir stadig mer ettertraktet som fysisk lagringsplass, sier daglig leder Jarle Grytli i NTC Services på Billingstad.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24