Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Follo Futura hjalp 100 personer tilbake i jobb i fjor. Det klarte de gjennom tett oppfølging av den enkelte jobbsøker, mulighet for kostnadsfri opplæring i bedrift, samt godt samarbeid med arbeidsgivere. I årene fremover har de som mål at enda flere av jobbsøkerne skal finne arbeid i Follo-regionen.

Åpen dialog

- Nå bruker vi kun folk fra Follo Futura AS når vi skal ansette. Vi er en bedrift i vekst og trenger stadig nye og gode medarbeidere. Vi har en åpen og god dialog med veilederne her og den jobbsøkende. I samarbeidet med Follo Futura får vi anledning til å bruke god tid på opplæring og å bli kjent med våre nye kolleger. Vi bruker nødvendig tid på medarbeideren. Slik får vi fram det beste i hver enkelt, sier Hilde Feragen som er prosjektansvarlig i familiebedriften Superprint AS i Vestby.

Hun er sterkt engasjert i at Superprint er en bedrift som tar sosialt ansvar. Hun oppfordrer absolutt andre bedrifter til å bruke mulighetene Follo Futura AS gir.

Tilbyr oppfølging

Follo Futura er en arbeidsmarkedsbedrift som samarbeider med NAV. Follo Futura har gode rekrutteringsløsninger og tilbyr mulighet for at bedriften kan prøve ut og lære opp arbeidstagere i inntil tre måneder før ansettelse. De tilbyr oppfølging etter bedriftens eget ønske, fast kontaktperson, motiverte arbeidssøkere og kostnadseffektiv rekruttering.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

DEGERNES: RHJ AS vokser raskt og leverer solskjerming til kunder over hele Østfold og Follo.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24