Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

 Salgskonsulent Ole Anders Tønsberg og Therese Gunnerud Hansen hos AS Frankering og Kopiservice har hendene fulle med å levere nye datakasser til kundene. Neste år blir trykket trolig enda større.

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Mange sitter fortsatt på gjerdet, men om bare 15 måneder blir det forbudt å bruke kassasystemer som ikke tilfredsstiller kravene i den nye kasseloven.

Om bare 15 måneder blir det forbudt å bruke kassasystemer som ikke tilfredsstiller kravene i den nye kasseloven – Alt for mange venter og risikerer dermed å måtte panikkbytte neste høst. Da kan man ende opp med en løsning som ikke er helt optimal, sier salgskonsulent Ole Anders Tønsberg hos AS Frankering og Kopiservice.
Fra 1. januar 2017 ble det forbudt å selge kasseapparater som ikke tilfredsstiller kravene i den nye kasseloven. Men det er fortsatt tillatt å bruke de gamle løsningene i en overgangsperiode frem til 31. desember 2018. Da må alle som driver kontantomsetning ha godkjente kasser.

Velg riktig system

- Nå går tiden fort, og antall systemer som må byttes i Norge ligger et sted mellom 60 000 og 100 000 enheter. Hvis for mange venter lenge med å bytte vil det hope seg opp et behov mot slutten av 2018, og jeg tror neppe bransjen klarer å levere alt på et par måneder. Derfor lønner det seg å velge system nå, i fred og ro og i samarbeid med leverandøren. Da får man et system som er tilpasset egen drift og økonomi, sier Tønsberg.

Hyggelig dialog

- Det er skattemyndighetene som ligger bak kravet om en ny kassestandard. Med vår kunnskap om den nye loven kan vi gi våre kunder gode råd når det gjelder hva de bør og kan velge. Vi tilbyr produkter som dekker både de enkle og de mest avanserte behovene. Poenget er at vi kommer i en hyggelig dialog med kunden, slik at vi forstår hverandre og dermed kan bidra med den riktige løsningen, sier Tønsberg.

Løsninger i toppklasse

As Frankering & Kopiservice har prøvd ut flere typer programvare til datakassene, men de har landet på den norske programvareleverandøren PCK, som de samarbeider tett med.
- Fordi vi har en norsk programleverandør er det enkelt å gjøre tilpasninger når det trengs, og så er det en ekstra trygghet med en leverandør som kjenner norske forhold. PCK-programvaren er svært god og stabil, noe som er viktig for våre kunder, sier daglig leder Dag Christoffersen.

Best på service

- Det handler til slutt om service, tillit og kontakt med kunden. Vi gjør alt som skal til for at kunden blir fornøyd og kommer tilbake til oss igjen senere. Vi vil alltid være fleksible og løsningsorienterte, og selv om det finnes mange konkurrenter der ute, stiller vi nok i øverste klasse når det gjelder kundekontakt og brukervennlighet på produktene. Vi er i tillegg engasjerte og synes det er morsomt å jobbe med dette, sier salgskonsulent Øyvind Dalbakk.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Det er ikke bra å bli i samme stilling for lenge. Det kan gi muskelplager og føre til lange og hyppige sykmeldingsperioder.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24