Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Kråkerøy Elektriske omsetter i dag for rundt NOK 35 millioner og sysselsetter 30 personer. Med store og små prosjektoppdrag over lang tid har selskapet bygget kompetanse og erfaring som kommer kundene til gode.
Daglig leder Thomas C. Johansen forteller at de også forsøker å finne nye produkter og tjenester som for eksempel salg og installasjon av varmepumper. Han forteller at markedet her svinger og at de har vært en aktiv aktør innenfor dette helt siden 2004 og har dermed bygget viktig kompetanse og erfaring. Han forteller også at de har topper før jul hvert år, og at varmepumper bidrar til rundt 10% av deres omsetning.
Relativt nytt er at vi også leverer komplette installasjoner av lysskilt til bedriftskunder i regionen. Siden vi kan levere komplette ferdige monterte løsninger til kundene får de en helhet som forkorter både arbeidsprosesser og kostnader, forteller Johansen.
lnstallasjonssjef Pål Kristiansen tilføyer at Kråkerøy Elektriske også utfører installasjon og serviceoppdrag for både industrien og til private hus og hytteeiere. Disse oppdragene tilfører selskapet en vesentlig del av total arbeidsmengde og omsetning.
Kråkerøy Elektriske har nylig levert elektroinstallasjon i byggeprosjektet Treskjæråsen i Fredrikstad, og de er også godt i gang med installasjonsarbeider for andre aktører i nedre Glomma.
Vårt hovedbein er elektroinstallasjon, men vi søker hele tiden nye produkter og muligheter innenfor vår «fag», og derfor vil vi lansere noen spennende nyheter fremover, avslutter en engasjert og svært optimistisk daglig leder, Thomas C. Johansen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

OrbitArena på Jessheim startet allerede i august med pakking av julepapir og bånd.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24