Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Ishockeylaget Sparta Warriors i Sarpsborg har mer enn 170 samarbeidspartnere i næringslivet.Mange har vært med i en årrekke, fordi de både får gode opplevelser og et nettverk av forretningsforbindelser med samme interesse.

De siste årene har Sparta ansatt både ny daglig leder og ny salgssjef. Daniel Björnberg og Mats Weberg drar i samme ende av tauet når det gjelder drift av klubben. Med en omsetning på mer enn 16 millioner kroner er det en krevende jobb.

Viktige nettverk

- Vi er utrolig glade for de samarbeidspartnerne vi har i dag og forsøker å gi tilbake både gjennom arrangementer og nettverksbygging. Derfor har Sparta flere samlinger hvert år, der partnerne kan treffe hverandre, utveksle erfaringer, ideer eller bare noen tanker om årets sesong. Mange er jo med som partner bare fordi de elsker hockey, mens andre ønsker å få noe igjen for deltakelsen. Stadig flere knytter nye kontakter som både skaper aktivitet og bygger nye relasjoner gjennom sitt engasjement i Sparta. Det synes vi er positivt, sier Björnberg og Weberg.

Tilbud til alle

Sparta har en rekke nivåer for sitt samarbeid med næringslivet. Til sammen 12 bedrifter er generalpartnere, platina- og diamantpartnere, mens langt over 100 små og store virksomheter, både fra Sarpsborg og langt utenfor distriktet, har valgt å engasjere seg på noe lavere nivå.
- Det betyr at vi har et tilbud til alle som ønsker å være med. Alle nivåer gir rett til å delta i samme arrangementer og nyte godt av samme nettverk. Ofte samler vi mer enn 50 næringslivsledere på våre kvelder. Vi er også behjelpelige med å knytte kontakter mellom bedrifter. Men selv om vi er mange, ønsker vi oss enda flere samarbeidspartnere for å kunne utvikle klubben og laget videre.

Åpne dører

Sparta ønsker å fremstå som en åpen, jordnær og ydmyk klubb som kjenner sine røtter. Alle henvendelser og kontakter er like viktige enten de kommer fra samarbeidspartnere eller supportere.
- Vi tror mange bedrifter i Sarpsborg-regionen vil ha forretningsmessige fordeler av å være med i Spartas nettverk av samarbeidspartnere. Samtidig kan de støtte en virksomhet som sysselsetter en mengde barn og unge hvert eneste år.

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Haldenbedriften GDX AS har utviklet en kameraløsning som brukes til å overvåke byggeprosjekter flere steder i landet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24