Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Erik er daglig leder, og han forteller at de har hatt en jevn og fin vekst fra oppstarten med en traktor og gravemaskin, til i dag å disponere 15 gravemaskiner, 5 lastebiler og mye annet utstyr. Han forteller at det har vært en bratt læringskurve, med mange arbeidsoppgaver og utfordringer underveis. Vi er veldig takknemlige for at pappa lot oss få det fulle og hele ansvaret med å drive fra dag én. Han hadde vært i bransjen i mange år før vi startet og så nok litt av utviklingen som kom i form av papirarbeid og myndighetskrav.

I dag teller bedriften 25 ansatte og omsetter for NOK 55 millioner.
Brødrene Ødegård leverer det meste innenfor grave- og grunnarbeids tjenester, og kundemassen er alt fra privatpersoner og Byggentreprenører til kommuner og Statens Vegvesen

- Vi har vært heldige og er takknemlige for å ha flinke og selvstendige ansatte, og ikke minst en kundemasse som har vist oss tillit. For øvrig er vi også opptatt av å rekruttere inn nye mennesker til bransjen, derfor forsøker vi alltid å ha to lærlinger i staben, forteller Ødegård.
Stort sett har Brødrene Ødegård sitt nedslagsfelt i Østfold, men også i Folloregionen er de nå i gang med arbeider, blant annet for Veidekke på Nordre Finstad gård i Ski.
Vi er i disse dager i gang med grunnarbeider for byggefeltet Roligheten i Sarpsborg som bygges i regi av Byggentreprenør HP Hovelsen AS.
Hovelsen er en god kunde som vi har samarbeidet med i mange år, og vi ser frem til videre samarbeid med både de og våre kunder for øvrig, avslutter Erik Ødegård.

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

HALDEN: Odin Media AS i Halden leverer analyser og rådgivning som gjør at du får oversikt og kontroll på både nettside og sosiale medier.

Siste fra Romerike

LØRENSKOG: Utbyggingen av boligprosjektet Entreen i Lørenskog i regi av JM følger timeplanen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24