Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Vammaveien 15 i Askim er vårt hittil største prosjekt, sier en av prosjektlederne Kjell Ivar Kristiansen hos Malermester Ronny Gulbrandsen AS. For noen uker siden overleverte de 34 leiligheter til utbyggeren, KM Bygg i Rakkestad.

Boligkomplekset med en Kiwi-butikk på gateplan ligger sentralt i Askim og er samtidig utbyggerens største prosjekt så langt. Salget av de topp moderne leilighetene har gått svært bra, og hele prosjektet er i rute.

Måtte leie inn

- Vi samarbeider ofte og godt med KM Bygg som bruker oss både til prosjekter og mindre rehabiliteringsoppdrag. Det er en stabil oppdragsgiver som vi setter pris på, sier Kristiansen. Han legger til at Malermester Ronny Gulbrandsen AS har 12 malere ute på ulike prosjekter og oppdrag til daglig. Nær halvparten var engasjert i Vammaveien da det sto på som verst.
- Vi hadde dessuten så mye å gjøre da prosjektet startet ved nyttårstider at vi var nødt til å leie inn ytterligere noen malere. Men etter hvert tok våre egne over og sluttførte arbeidet.

Høy aktivitet

Malerfirmaet i Sarpsborg har fulle ordrebøker og nok å henge fingrene i til et stykke ut i 2018. Det er høy aktivitet i markedet.
- Vi har regnet på mange jobber etter ferien, og vi går ut fra et en del av dem tilfaller oss. Det er fortsatt mange forespørsler og vi ser ikke helt hvor dette ender. I dag har vi oppdrag i Sarpsborg, Askim, Mysen og Fagerstrand blant annet. Det betyr at våre folk er å se over store deler av regionen, sier Kristiansen.

 

 

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

MOSS: I 25 år har Uponor og Moss Jern- og Stanseindustri samarbeidet om produksjon av veggmonterte koblingsskap for rør.

Siste fra Romerike

LØRENSKOG: Utbyggingen av boligprosjektet Entreen i Lørenskog i regi av JM følger timeplanen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24