Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Quality Fredrikstad gjentar tidligere suksesser når det gjelder julebord, men nå med nytt innhold innenfor revy og juleshow i soulinnpakning. Showet The Soul of Christmas med Odd René Andersen fikk terningkast 5 i lokalavisen Fredriksstad Blad.

Showene startet opp første helg i november og går helt frem til jul. I tillegg tilbys bedrifter egne løsninger for eventuelle arrangement på nyåret.
- Vi merker god etterspørsel og vi skreddersyr pakkeløsninger i samarbeid med produsentene for oppsetningene «The Soul of Christmas» og julebordsrevyen «Guttane i Speilet», forteller Widenqvist.
Hovedpersonen og stjernen i «The Soul of Christmas», Odd René Andersen, forteller at han ser frem til å komme i gang etter flere måneder med forberedelser. Han forteller at det er 6. gang at de i år kjører julebordshow og at de i år lanserer «julelåter innpakket i soul-sjangeren». Han forteller at de så langt har spilt for mer enn 25 000 personer i løpet av de fem første årene med show for julebord.
- Vi stiller med 10 mann på scenen i Båthusteateret. I bandet har vi to kor og full blåserekke, så dette trøkker skikkelig. Vårt mål er å lage publikumsfest hvor det kan bli både dansing på bordene og allsang i år som før, dog under kontrollerte former, forteller Andersen.
I kultursalen Speilet i Fredrikstad settes det opp revy for andre året på rad. Kjente og kjære revyfigurer fra produsentene i Fredrikstad Guttæne dukker opp, og Pål Nilsen forteller at de lager sin humor basert på hva som skjer i samfunnet. Publikum får både god mat og en aften fylt med latter, bedre kan det vel ikke bli, avslutter Pål Nilsen.
Hotelldirektør Sabina Widenqvist forteller også at de på søndagene 26. november og 3. desember har satt opp showet «Viser i vinterlys» en julecabaret med Susanne Arnesen. Dette er et tilbud til de som ønsker seg en litt roligere setting, men dog med topp underholdning og god julemat. Vi ser frem til å glede publikum i førjulstiden, og hun minner om at uansett hvilket show man velger så nyter man en flott julebuffet på Quality Hotell Fredrikstad.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Det haster ofte når kileremmer, koblinger eller elektromotorer stanser.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24