Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Kruttrøyk Event AS heter Østfolds nyeste eventbyrå. Nå ønsker de regionens næringsliv velkommen til Halden og kan friste med en rekke pakketilbud, fulle av historie.

- Vi synes det er på tide at fjord- og festningsbyen Halden markerer seg enda sterkere som konferanse- og eventby. Ikke bare for kommunens egne bedrifter, men for alle. Byen har en rekke unike lokaler og severdigheter som er midt i blinken for bedrifter som vil puste inn historie, oppleve fantastiske bygninger og samtidig ha det morsomt, sier daglig leder Marita Rognøy og styreleder Tove Sagstuen i Kruttrøyk Event AS. De har nylig flyttet inn i historiske lokaler i Tollboden i Halden sentrum.

Klassisk eller ompa?

- Vi ønsker å vise frem Haldens mange sider til flere bedrifter, og kanskje lokke med en ganske unik bykjerne og gode og gjennomtenkte pakketilbud, enten man ønsker klassisk musikk og en rolig middag, eller ompamusikk, en kald halvliter og en morsom kveld. Det er kundenes behov som styrer dette, sier Marita Rognøy.

Dette kan Kruttrøyk tilby:
 • Historiske bygninger – vakre kulisser for ditt event
 • Optimal beliggenhet – ligger midt mellom Oslo og Gøteborg
 • Fredriksten festning – et eldorado for store og små arrangement
 • Fjorden, festningen, byen og naturen rundt gir fantastiske muligheter for de spesielle aktiviteter
 • Store arrangementer

- Halden har en fantastisk historie som preger alle opplevelser, og man unngår storbyprisene. Halden har for eksempel to av landets eldste teatre, og store arrangementer blir lagt til byen, som Allsang på Grensen, Tons of Rock og Amcar-sammenkomster. Det er mye kompetanse i byen, sier Marita Rognøy. Hun forteller videre at de kan hjelpe bedriftene hele veien fra planlegging, under selve gjennomføringen til evalueringen. Dette gjelder enten om det dreier seg om kickoff, jubileer, salgsmesser, varemesser, konferanser, seminarer, julebord eller sommeravslutninger-

Kjenner Halden fra innsiden

- La Kruttrøyk Event bruke tiden på bestilling, korrespondanse, logistikk, invitasjoner, innhenting av priser og menyer, så kan bedriftene bruke tiden på sine kunder og ansatte. Vi kan Halden ut og in, og det vi ikke måtte ha kunnskap om selv, det vet vi hvor finnes. Vi er begge svært kreative, og denne egenskapen vil benyttes i vår søken etter det beste for bedriftene.

Dette er en del av menyen:
 • Ghost-theater guiding med ølstopp på Fredriksten festning
 • Byvandring med et sløret blikk
 • Fjord- eller slusetur
 • Boblefotball på Fredriksten
 • Quiz-kveld i rockebyen med Tom Skjæklesæther
 • Klassisk bobleaften på Rød herregård
 • Lei din egen festning – dere overtar selveste OVERBERGET

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

RAKKESTAD: - Vi har økt salget og opplever nye kunder i butikken hver eneste dag. Åpningen av den nye butikken har vært en gedigen suksess, sier daglig leder Magne Solbrække i Rakkestad Sogneselskap.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24