Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Moss Snøryddingskompani har 30 års erfaring innen sitt fagfelt, stort og erfarent mannskap og stor maskinpark topptrimmet for vinteren. Nå kan snøen bare komme.

– Vi er i dag seks ansatte og har i tillegg rundt 30 innleide mannskaper. Når snøfallet kommer kan vi raskt sette inn 35 brøyteenheter med moderne utstyr samtidig, som måker og strør, sier Ola Jacob Johansen, eier og daglig leder av Moss Snøryddingskompani as.

Alle mennesker har et forhold til snømåking, sier han, men når kilometervis med offentlige og private veier skal snøryddes, og parkeringsplasser, havne- og bedriftsanlegg får plutselige og betydelige snømengder, da gjelder det å ha gode rutiner, tilgjengelig mannskap og godt utstyr.

– Vi har nærmere 400 adresser i Moss og Rygge vi jobber opp mot. Når det oppstår en værhendelse rykker vi raskt ut. Våre kunder er trygge på at vi er på plass, når de trenger oss, sier Mona Johansen.

Moderne maskinpark

Moss Snøryddingskompani har vaktmannskap hele vinteren igjennom også om natta, og følger tett med på værforholdene.

– Blant våre kunder er borettslag, butikker, bedrifter, Moss havn, Mesta og Rygge kommune, sier Mona.

Det er topp moderne maskinpark på Moss Snøryddingskompani sitt anlegg på Larkollen, og en egen mekaniker sørger for at alt er i tipp topp stand til enhver tid.

– Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Plutselig snøfall kan skape overraskende situasjoner i trafikken og i samfunnet ellers. Det som kunne skape kaos for en del år tilbake spises i dag opp av god beredskap, lang erfaring og god utstyrspark, sier Ole Jacob.

Travelt hele året

Ole Jacob og kona Mona Johansen har travle dager også utenfor perioder med snønedbør og frost, og det feies parkeringsplasser og garasjer, kantklippes og drives vaktmestertjeneste.

I maskinparken er det moderne feiebiler, som foruten å suge opp støv, løv og annet rusk, også spyler rent der de ruller.

– Feing og spyling av parkeringsplasser og garasjeanlegg er et vekstområde. Vår styrke er en moderne og effektiv maskinpark, som benytter vann under feiingen. Det vispes derfor ikke opp unødvendig støv mens det arbeides, sier han.

Moss Snøryddingskompani er en av de største aktørene innen sitt felt i Østfold, og opparbeidelse og stell av park- og grøntanlegg opptar også mye av tiden.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

EiendomsMegler1 Østfold og Akershus har åpnet en ny avdeling for prosjekt- og næringsmegling i Moss.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24