Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Jotne Mekaniske Verksteder vokser i rekordfart etter et par vanskelige år. Resultatet er doblet to år på rad og ser ut til å fortsette.

Jotne Mekaniske har økt omsetningen fra 80 til 125 millioner kroner de siste tre årene.

- En helt nødvendig utvikling for at vi skulle overleve. Vi tapte penger og var derfor i en utsatt posisjon en stund, men nå er vi tilbake og vel så det, sier direktør Roger Cielicki.

Vokser videre

Jotne leverer i dag hovedsakelig til de store aktørene i norsk olje- og gassbransje og opererer således i en sektor som er utsatt for svingninger av en rekke årsaker. Men med bakgrunn i dagens situasjon, budsjetterer virksomheten med en omsetningsøkning på 20 prosent i året de neste tre årene. En offensiv satsing med andre ord.

Nye medarbeidere

- Etter et par uheldige år sitter vi igjen med verdifull kompetanse om hvordan vi skal lykkes i fremtiden. Vi har dessuten en solid kundeportefølje, både nasjonalt og internasjonalt. Det siste året har vi måtte ansette 10 nye medarbeidere som følge av ekspansjonen ved de tre virksomhetene i Østfold. Vi har også investert betydelige beløp i anlegget på Kråkerøy i Fredrikstad, både når det gjelder oppgradering og vedlikehold, sier Cielicki.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

HSS på Mysen kan utstyre deg med alt fra båt og henger til jaktutstyr.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24