Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

I god tid før Offshore Technology Days i Bergen kommer Østfolds første offshoremagasin ut. Nå er både salg og stoffproduksjon i gang.

- Responsen så langt har vært meget bra, sier prosjektleder Nils Petter Hauge ved Næringsliv i Østfold, som produserer det nye magasinet.

Han har så vidt kommet i gang med å besøke samtlige offshore-relaterte bedrifter i Østfold.

- Det er utrolig mange å nå ut til, og vi kartlegger markedet svært nitid, men de som likevel ikke skulle få en telefon eller et besøk fra oss kan bare ta kontakt, så kommer vi, sier Hauge.

- Tanken bak «Utaskjærs» er å profilere Østfold som noe annet enn et noe landbrukspreget tungindustrifylke. Det finnes utrolig mye moderne høyteknologisk virksomhet med svært god kompetanse i fylket vårt. Nå er det på tide å vise frem hele bredden og vise resten av landet hva østfoldbedriftene er gode for, sier Hauge.

«Utaskjærs» har tatt navnet sitt på bakgrunn av anbefalinger fra Norsk Språkråd. Dette er nemlig ikke et østfolduttrykk, men faktisk språkrådets norske versjon av det engelske ordet offshore.

- Samtidig er det så østfoldsk at det passer godt til et slikt magasin, sier Hauge. Han legger til at magasinet adresseres og sendes ut til mottakerne i forbindelse med Offshore Technology Days i Bergen 14. til 16. oktober.

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Certego lever av å skape sikre hjem og sikre arbeidsplasser.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24