Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
- Vi har gjennom mange år hatt pasienter fra hele Romerriks-regionen i klinikken på Lillestrøm. En av våre målsettinger er at vi skal være tilgjengelig for våre pasienter.

Derfor har vi vakttjeneste i helgene og vi ønsket å åpne en klinikk nærmere våre pasienter nord for Lillestrøm. Det var noe av grunnen til at vi åpnet en avdeling på Kløfta i 2008, sier daglig leder i Lillestrøm Kiropraktorsenter AS Espen F. Johannessen.

NEMUS Kløfta ligger vis-a-vis Romerikssenteret, kun 200 meter fra togstasjonen og har adkomst direkte fra Trondheimsvegen. Parkeringsplass finner man rett utenfor klinikken.

Klinikken på Kløfta er i likhet med senteret på Lillestrøm en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør, og har i tillegg tilgang til muskel- og massasjeterapeuter, ortoped, ernæringsfysiolog, treningsveileder og ultralydvurdering ved Lillestrøm Kiropraktorsenter AS.

Gode resultater

I dag er det nesten 8000 innbyggere som sogner til Kløftaområdet, og omlag 2000 arbeidsplasser.  Det er derfor viktig å kunne tilby et godt helsetilbud i nærområdet.

- Vi er overbevist om at det er viktig å ha fokus på forebyggende arbeid, det er også viktig at pasienten selv tar sin del av ansvaret for egen helse. I tillegg til behandling gis det råd og veiledning om forebyggende endringer og tiltak som kan bedre situasjonen, sier kiropraktor Ingvild Andresen ved NEMUS Kløfta.

Nøye kartlegging

Vi har tre fagområder på NEMUS Kløfta, og vi utfyller hverandre til det beste for pasientene. Både fysioterapeut og kiropraktor utfører en grundig undersøkelse før behandlingen starter. Smerter i for eksempel nakke og rygg kan behandles på ulike måter, vi kartlegger derfor nøye før vi anbefaler hva som bør gjøres. Ved behov henvises pasienten videre til andre fagpersoner ved klinikken. Ofte utarbeider vi et treningsprogram for pasienten i tillegg til den vanlige behandlingen, sier fysioterapeut Morten Granum.

Sentralt plassert

Hovedavdelingen på Lillestrøm, Lillestrøm Kiropraktorsenter AS, ligger i Romerike Helsebygg sentralt ved tog og bussterminalen. Senteret har vært i Lillestrøm i over 30 år og samarbeider godt med andre helsetjenester i Skedsmo og tilstøtende kommuner. Lillestrøm Kiropraktorsenter AS er, som klinikken på Kløfta også en del av den landsomfattende NEMUS-kjeden med 27 klinikker. Denne kjeden består av individuelle klinikker som samarbeider innen etterutdanning og utvikling.

Lillestrøm Kiropraktorsenter AS har i dag avtale med 21 bedrifter i Skedsmo og omegn om å yte forebyggende helsearbeid både på arbeidsplassen og ved klinikken. Det garanteres time samme eller neste virkedag.  Tilgang på andre tjenester ved klinikken, som ortoped, fot/ såle klinikk, treningsveiledning, kosthold og ernæringsråd, ultralydundersøkelse ved muskel-skjelett problemer ved behov, gjør veien til riktig undersøkelse kort.

Les Romerike

Fikk du med deg denne?

I 2016 kan Lørenskog Renhold og Service AS feire 30-års jubileum. Samtidig slår bedriften på stortromma og satser i Østfold.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24