Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
– Service er sentralt for oss. Det er viktig at vi stiller opp på kort varsel og løser problemer for kundene våre, sier daglig leder Jon-Tore Ringstad i Jomek Sveis AS.

Jomek på Gjerdrum er en typisk familiebedrift, der både mann og kone er ansatt. Men i tillegg har Jomek ytterligere 14 ansatte, pluss en rekke innleide medarbeidere når det er behov for det – noe det ofte er.

Da Ringstad startet virksomheten for 15 år siden var det ofte stille i de første vintermånedene, og det ble tid til ferie. I dag er det ikke slik lenger. Aktiviteten er stor hele året, selv om det fortsatt er sesongsvingninger.

Spennende oppdrag

– Stålbygg er en av våre spesialiteter, og i fjor ble vi sertifisert, slik at vi nå kan påta oss alle oppdrag innenfor dette området, sier Ringstad, som har mange oppdrag for store entreprenører som for eksempel Skanska.

– Vi har hatt flere interessante oppdrag. Blant annet har vi levert rekkverk på slottet og på taket på regjeringsbygget. Vi har også satt opp en hel gangbane ved hoppanlegget i Holmenkollen og trapper ved pressekontoret på Statsministerens kontor, sier Ringstad.

Avansert skjæremaskin

En av de større investeringene Jomek Sveis har gjort er en gass- og plasmabrenner de skjærer metall med. Brenneren kan ta plater på opp til 2 x 6 meter og gassbrenneren kan skjære i tykkelser opp til 150 millimeter. Plasmabrenner kan ta plater på inntil 35 millimeter.

– Vi brukte den da vi leverte profilskjærte sykler som er nedfelt på sykkelbanene i Torggata i Oslo. Men vanligvis går det i fot- og kneplater. Her har vi fortsatt noe ledig kapasitet og kan ta nye oppdrag av alle størrelser, sier Ringstad.

Flere produkter

Jomek Sveis AS omsatte i fjor 29 millioner kroner og er selvfølgelig medlem av Norsk Stålforbund. I tillegg til trapper, rekkverk og stålbygg, produserer de tanker, røropplegg, siloer og andre stålkonstruksjoner i lokalene på Gjerdrum.

Les Romerike

Fikk du med deg denne?

YTRE ENEBAKK: Norgesdekk er landets største uavhengige importør og dekkgrossist.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24