Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
– Service er sentralt for oss. Det er viktig at vi stiller opp på kort varsel og løser problemer for kundene våre, sier daglig leder Jon-Tore Ringstad i Jomek Sveis AS.

Jomek på Gjerdrum er en typisk familiebedrift, der både mann og kone er ansatt. Men i tillegg har Jomek ytterligere 14 ansatte, pluss en rekke innleide medarbeidere når det er behov for det – noe det ofte er.

Da Ringstad startet virksomheten for 15 år siden var det ofte stille i de første vintermånedene, og det ble tid til ferie. I dag er det ikke slik lenger. Aktiviteten er stor hele året, selv om det fortsatt er sesongsvingninger.

Spennende oppdrag

– Stålbygg er en av våre spesialiteter, og i fjor ble vi sertifisert, slik at vi nå kan påta oss alle oppdrag innenfor dette området, sier Ringstad, som har mange oppdrag for store entreprenører som for eksempel Skanska.

– Vi har hatt flere interessante oppdrag. Blant annet har vi levert rekkverk på slottet og på taket på regjeringsbygget. Vi har også satt opp en hel gangbane ved hoppanlegget i Holmenkollen og trapper ved pressekontoret på Statsministerens kontor, sier Ringstad.

Avansert skjæremaskin

En av de større investeringene Jomek Sveis har gjort er en gass- og plasmabrenner de skjærer metall med. Brenneren kan ta plater på opp til 2 x 6 meter og gassbrenneren kan skjære i tykkelser opp til 150 millimeter. Plasmabrenner kan ta plater på inntil 35 millimeter.

– Vi brukte den da vi leverte profilskjærte sykler som er nedfelt på sykkelbanene i Torggata i Oslo. Men vanligvis går det i fot- og kneplater. Her har vi fortsatt noe ledig kapasitet og kan ta nye oppdrag av alle størrelser, sier Ringstad.

Flere produkter

Jomek Sveis AS omsatte i fjor 29 millioner kroner og er selvfølgelig medlem av Norsk Stålforbund. I tillegg til trapper, rekkverk og stålbygg, produserer de tanker, røropplegg, siloer og andre stålkonstruksjoner i lokalene på Gjerdrum.

Fikk du med deg denne?

DRAMMEN: Siden 2001 har Deloitte valgt å droppe julegaver til ansatte. I stedet gir de nå et bidrag til Leger Uten Grenser.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Tidligere Skanska Asfalt skal tilby flere tjenester, og byttet navn 29. september.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24