Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Bertel O Steen satser nå knallhardt på å bli best på yrkesbil i stor-Oslo. Romeriksavdelingene Jessheim og Lillestrøm har nå egne dedikerte næringsselgere.

Mercedes-, Peugeot- og KIA-importøren leverer allerede 4 000 biler i året i dette segmentet i stor-Oslo. Nå setter de seg nye mål om ytterligere 1 000 biler per år. Ikke urealistisk, sier de to næringsselgerne Are Kristoffersen på Jessheim og Emil Herrebrøden på Lillestrøm. Sammen skal de bidra til å gjøre Bertel O Steen til den viktigste aktøren innenfor yrkesbil i sine distrikt.

Kjenner produktene

- Prosjektet startet for full i januar i år, og det er derfor litt tidlig å vise til resultater, men vi har merket at markedet er interessert når vi kommer på besøk. Tidligere brukte jeg kanskje 20 prosent av tiden min på møtebooking og kundebesøk – nå bruker jeg 95 prosent. Når i tillegg Are Kristoffersen har kommet til på Jessheim vil kundene oppleve hyppigere besøk og bedre service fra vår side, sier Emil Herrebrøden. Han har vært hos Bertel O Steen siden 2008 og kjenner produktene ut og inn. Hans kollega er helt ny og ser både bransjen og markedet med litt nye øyne.

Skaper tillit

- Min kompetanse ligger først og fremst i utesalg. Jeg har bred erfaring fra dette i mange bransjer, alt fra drikkeautomater til it- og logistikkløsninger. Jeg vet hvordan man betjener kundene ute og har store ambisjoner når det gjelder dette prosjektet. Vi vet at både bilene og tjenestene fra Bertel O Steen er blant de ypperste i bransjen, men det gjelder å være på rett sted til rett tid når kunder står overfor utskifting av biler. I dag har flere storkunder rammeavtaler med en rekke leverandører, og det er viktig å henge med og være synlig. Gjennom nitid arbeid vil vi skape ytterligere tillit mellom oss og kundene. De skal føle seg trygge på å legge biladministrasjonen over i våre hender, for eksempel. Vi kan nemlig ta hånd om hele bilparken, slik at daglig leder eller andre ledere kan bruke dagen til det de er best på, sier Are Kristoffersen.

Muskler og kvalitet

- Bertel O Steen har muskler og kvalitet nok til å vinne de fleste kampene i markedet. Nå gjelder det bare å gi kundene det de fortjener; nemlig gode produkter til riktig pris, og kanskje én og annen hyggelig overraskelse.

Fikk du med deg denne?

Skjæløy Slipp er utvidet, og snart åpner Kystkroa Skjæløy.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Tidligere Skanska Asfalt skal tilby flere tjenester, og byttet navn 29. september.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24