Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Jula preger allerede arbeidsdagen hos OrbitArena på Jessheim. Avdeling Anker startet allerede i august med pakking av julepapir og bånd som skal ut i Europris-butikkene.

– Vi pakker noen hundre dispensere med slikt materiell. Dette er en typisk oppgave for oss, og slike oppdrag ønsker vi oss flere av, sier produksjonsleder Arnfinn Pedersen.

Han leder en arbeidsglad gjeng med ulike funksjonshemninger, men felles for dem alle er nøyaktighet, pålitelighet og arbeidsglede.

– Ferie er ikke alltid like populært hos oss. Her liker alle å stå på, sier salgssjef Vidar Kampelien.

Pakker varer

OrbitArena avdeling Anker er en såkalt VTA-avdeling. Det vil si at det kun er personer som har behov for varig tilrettelagt arbeid som får jobb her. Det er kommunene i området som eier bedriften, sammen med Akershus fylkeskommune og næringslivet. I dag har bedriften en rekke oppdrag, som pakking av bestikk for flyselskap, renhold og vedlikehold av plasttrau som brukes ved sikkerhetskontrollen på Gardermoen og flere oppdrag med pakking av varer og vareprøver.

Stor Jobbfrukt

– Vi har også en stor Jobbfrukt-avdeling med flere hundre kunder. Her samarbeider vi med Bama og har Gardermoen som vår største kunde. Avdelingen ligger på et jevnt nivå, selv om dette er følsomt med tanke på konjunktursvingningene, forteller Jobbfrukt-leder Magne Gran.

– Vi får ikke noe gratis i markedet, men må jobbe for å få nye kontrakter. Nye kunder får gjerne en omvisning for å få et innblikk i hvordan vi jobber og hva vi leverer, sier Vidar Kampelien.

Les Romerike

Fikk du med deg denne?

- En datakasse har mange fordeler. I stedet for å bruke tusener ekstra på regnskapsføreren din kan en datakasse sende ferdige filer direkte til regnskapsprogrammet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24