Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
- Avfall er en ressurs og våre kunder skal merke at vi tar avfallshåndtering på ramme alvor. Det sier daglig leder i Tomwil Miljø, Brage Sundbye. Han er brennende opptatt av sin bransje og sine kunder. Tomwil er kanskje en liten aktør, men stor når det gjelder pålitelighet og kundebehandling.

-Vi har et motto: Enkelt – Pålitelig - Riktig pris. Så enkelt, men det skal gjennomføres etter gitte lover og regler, og på best vis for våre kunder. Vi blir sjekket mange ganger i året og det nytter ikke å slurve, sier Sundbye.

Totalleverandør

Tomwil Miljø er et selskap som driver med containerutleie og avfallstransport i Oslo og omegn. I all hovedsak er bedriftens kunder små- og mellomstore bedrifter. 

-Vi tilbyr totalløsninger for innsamling av avfall fra entreprenører, eiendomsselskap, borettslag og sameier, private og så videre. Containerutleie er hovedgeskjeften, men vi løser det meste når som helst. Vi har kunder fra privatmarkedet til bedrifter som omsetter for 500 millioner, forteller Brage Sundbye.

-Når som helst?

-Ja, når som helst. Vi har 24 timers vakt og snur oss rundt raskt. Vi har korte kommandolinjer og kan opptre smidig – det er viktig for oss.

Råvareleverandør

Tomwil Miljø har 25 ansatte, 15 biler og håndterer 8000 tonn restavfall i året. 

Sundbye forteller at avfall bedriften henter er en råvare som for dem er en ressurs.

- Avfall er løsningen på framtidens ressursproblemer. Mesteparten av det avfallet vi henter gjenvinnes og blir til energi eller nye produkter. Her er det også en rivende utvikling som er fryktelig spennende. Det er klart vi må ta godt vare på avfallet – for oss er det en ressurs som er mye verdt, sier Brage Sundbye og legger til at Tomwil også legger prestisje i å se bra ut.

-Det er ikke sånn at vi kommer i blå skjorte, men vi ønsker at våre containere skal se bra ut. Derfor sørger vi for at de jevnlig blir pusset opp, merket og malt, smiler Brage Sundbye.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Klavestad Installasjon ble nylig en del av Elnett Øst AS og har fulle ordrebøker i lang tid fremover.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Tidligere Skanska Asfalt skal tilby flere tjenester, og byttet navn 29. september.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24