RAKKESTAD: De fleste gleder seg over sommersola, kanskje bortsett fra de som jobber innendørs med lyset rett i skjermen eller nakken.

ÅRNES: Minera viser frem produksjon og lokaler i slutten av mai; opplev en moderne produksjonsbedrift fra innsiden.

FREDRIKSTAD: Superkjøl er en forholdsvis ny metode for å bevare fersk mat lenger. Kjølemetoden kan redusere behovet for konserveringsmidler.

SKI: Mobile Follo forhandler de tre merkene Citroen, Honda og Hyundai, og hadde kraftig omsetningsøkning på rundt 45 prosent i 2017.

SARPSBORG: Alle bedriftsledere må sette seg inn i og rette seg etter den nye personvernloven som gjelder fra mai. Det er ikke uoverkommelig, og det er hjelp å få.

ÅS: I 30 år har Tusenfryd spredt glede og underholdning. Nylig åpnet en ny sesong, og bedriftene står i kø for å legge arrangementer til parken.

SARPSBORG: I 2014 overtok Espen Kamperhaug den 80 år gamle familiebedriften Ludvig Kamperhaug AS.

RAKKESTAD: Noble Installation leverer til offshore og maritim næring, men lot seg ikke knekke av oljenedturen. Tvert imot!

SARPSBORG: Ved Nordic Paper er det store muligheter for en lang og god yrkeskarriere, sier fabrikksjef Håvard Johannessen.

MOSS: Norskand Prosjekt leverer åpningsklare butikker til kjeder i Norge. På 15 år har de produsert 1.200 lokaler for blant annet Gresvig, Clas Ohlson, Burger King og Hennes & Mauritz.

ROLVSØY: Skadeoppdrag dominerer hos Lakkompaniet, som nå ønsker å satse mer på de største kjøretøyene. Både lastebil og buss får plass i de store lakkhallene.

SKI: Det er nervepirrende, det er morsomt og det kan være ekstremt irriterende. Perfect Escape setter mange følelser i sving, og blir garantert en snakkis lenge etter firmaarranGementet. Bedre teambuilding enn dette skal du lete lenge etter!

SARPSBORG: Vakuumsystemer er en fullservicebedrift innen vakuumanlegg for renhold, transport og gjenvinning.

MOSS: Ringstad Transport tok i bruk avanserte styringssystemer i desember. Nå er de godt rustet til å yte service og informere i sanntid.

MOSS: - Vi ønsket oss et meglerhus med stor slagkraft både kompetansemessig og markedsmessig. Det har vi lyktes svært godt med, sier Christian Wehn, daglig leder i Metra Næringsmegling.

SARPSBORG: Etter flere år som underentreprenør, er Probygg klar for å ta nye steg. Nå ønsker de mer kontroll over prosjektene de er med på.

FREDRIKSTAD: Det er knyttet spenning til hvordan personverndirektivet vil slå ut i praksis når det trer i kraft i mai 2018. Certego arrangerte miniseminar.

HALDEN: Hørt om håndverkeren som hadde ryddig bil og full kontroll på verktøyet sitt? Det hadde ikke Harry Andre Aam Hanssen hos Jensen & Scheele Auto heller.

MOSS: I mai 2018 får Norge nye regler for personvern. Bedrifter som ikke følger dem risikerer bøter på opptil 4 prosent av omsetningen. IT-leverandøren Columbi i Moss tilbyr nå virksomheter i regionen gratis assistanse.

SARPSBORG: I februar åpnet BDO splitter ny avdeling på Grålum. Herfra skal 12 ansatte betjene gamle og nye kunder.

GRESSVIK: Entreprenører over hele landet investerer i eget utstyr. Landets ledende leverandør, Blinken, merker stor interesse.