fbpx

Lønnsom tannhelsetjeneste

Moderne arbeidsgivere har fokus på sine medarbeideres helse. Colosseum er landets ledende tannlegekjede, og byr på en attraktiv tannhelsetjeneste.

Colosseums bedriftsavtale bidrar til å synliggjøre bedriftens HMS-profil, samtidig som den bidrar til reduserte kostnader og de ulemper som gjerne følger av tannlegebesøk i arbeidstiden.

– Vi garanterer dessuten time på dagen ved akutt behov for de med bedriftsavtale. Dine ansatte får dessuten rabatterte priser på all form for undersøkelse og behandling. I tillegg får bedriften tilgang til:

  • Fast tannlege med årlig innkalling og oppfølging
  • Tannlegevakt i helger og helligdager (Majorstuen i Oslo)
  • Prioritert kundebehandling
  • En avtale som gjelder alle våre 14 Colosseum-klinikker i Norge

Som personalansvarlig behøver du ikke bekymre deg for tungvinnt administrasjon med avtalen.

Du vil få tilsendt informasjonsmateriell om avtalen til dine ansatte. De ansatte blir registrerte bedriftskunder når de selv tar direkte kontakt med Colosseum Lillestrøm.

– Vi har et godt samarbeid med Ahus og sykehuset på Kongsvinger, forteller faglig leder ved Colosseum Lillestrøm, Anders Hvoslef.

Sammensatt tilbud

Colosseum Lillestrøm flyttet inn i nye Romerike Helsebygg i 2010. Klinikkleder Ingunn Schou er glad de valgte å flytte fra Torvet i Lillestrøm.

– Det er positivt både for oss og våre pasienter at det er en lange rekke helsetilbud på samme sted. Vi samarbeider med flere andre aktører i helsehuset, for eksempel Lillestrøm Tannteknikk og Curato Røntgen når det er spesielle behov, for eksempel MR-undersøkelse, forteller Schou.

Hun legger til at de har CBCT-røntgen for avanserte tredimensjonale undersøkelser, og at at klinikken i dag har åtte tannleger, i tillegg til tre spesialister innenfor endodonti (rotfylling), periodonti (tannkjøttsykdommer) og kirurgi (operative inngrep).

– Vi har også egen kjeveortopedisk avdeling der vi utfører tannreguleringer. Vi kan tilby usynlig Invisalign tannregulering for voksne, sier Schou.

Colosseum Lillestrøm har en egen kjeveortopedisk avdeling der de utfører tannreguleringer. Der treffer pasientene for eksempel kjeveortopedisk assistent Reidun Høibråten.

Snorking / pustestopp

I samarbeid med Ahus utfører Colosseum behandling av søvnapné med markedets ledende snorkeskinner. Colosseum tar også imot private pasienter.

– Allerede i tannlegestolen kan vi teste utstyret og måle om det virker som det skal. Vi har et godt samarbeid med både Ahus og sykehuset på Kongsvinger. Vi er offisiell leverandør av søvnapnéskinner til Ahus. Utviklingen går mot at tradisjonelle tannleger blir en stadig større del av det allmennmedisinske tilbudet, sier tannlege og faglig leder ved klinikken, Anders Hvoslef.

Smertefri bedøvelse

For de som sliter med tannlegeskrekk kan Colosseum Lillestrøm faktisk tilby tankefeltterapi (TFT), en behandlingsform som gjør deg i stand til å overkomme din frykt. Som en ytterligere hjelp i behandlingen bruker de smertefri bedøvelse.

– Vi har et bredt sammensatt tilbud i Colosseum, der vi kan benytte hverandres spesialkompetanse ved de ulike avdelingene. Vi på Lillestrøm og avdelingen på Majorstua, som er de to største klinikkene, samarbeider ofte, sier Ingunn Schou.

– Uansett hva slags behandling du kan trenge, setter vi aldri i gang noe før vi har diskutert det med deg - slik at du vet hvor omfattende inngrepet er og hva det kommer til å koste.

0
0
0
s2smodern