fbpx
Naringsliv.no
 

I hele desember blir det Jul på Super’n også i år. Rakkestad Sogneselskap har butikken full av julegaver til store og små og presenterer noen tilbud som gjør at du kan spare mange penger på å legge turen innom i år.

Du har kanskje sett kundeavisen fra Rakkestad Sogneselskap allerede. Hvis ikke finnes den til nedlasting på nettsidene, eller du kan stikke innom og få deg et eksemplar. Så kan du i ro og mak sette deg i godstolen hjemme og plukke ut de julegavene du synes passer, enten det er til mor, far, barn, en god venn eller kanskje naboen. Prisene spenner fra en tier til flere tusen kroner, så her er det noe for alle. Vil du ha noe til hele familien, kan vi foreslå den flotte bålpannen fra Espegard. Den blir garantert populær hos både unge og eldre. 

Ventet og uventet

I fjor ble Jul på Super’n en kjempesuksess, og det var ikke bare rakstingene som la turen til Sagveien 8. Kunder i julestemning kom fra hele fylket og fikk oppleve en pyntet butikk med hyllene fulle av alt fra leker til verktøy, elektriske maskiner, hodelykter, kniver, termoser, turutstyr, klær og en rekke andre varer du kanskje ikke hadde trodd du ville finne hos Rakkestad Sogneselskap. I tillegg vil du finne alt du regner med at de har, nemlig profesjonelt verktøy, sveiseutstyr, festemateriell, arbeidstøy og vinterstøvler, for eksempel. Ganske mange setter etter hvert pris på nyttige og praktiske julegaver.

Trygge omgivelser

Store deler av 2020 har på grunn av koronapandemien vært litt spesiell, ikke minst når det gjelder møter mellom mennesker. Rakkestad Sogneselskap har tatt konsekvensen av dette og følger de smittevernfaglige rådene som gjelder til enhver tid. De setter derfor pris på at du holder avstand, bruker desinfiseringen ved inngangen og tar de hensyn du kan. De har selv innredet et supermarked med god plass mellom hyllene i luftige lokaler, slik at du kan handle i trygge omgivelser.


Rakkestad Sogneselskap SA

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 70 70

  


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: