Colors: Blue Color

MOSS: - Sikre løft er vårt fag, sier avdelingsleder Ole Johnny Aasen og prosjektingeniør Sandra Nybråten Aune i Datek Løfteteknikk.

FREDRIKSTAD: LINK arkitektur er ledende i Skandinavia på omsetning, mannskap og prosjekter. Fra Fredrikstad-kontoret utarbeides mye spennende.

LIERSTRANDA: HJJ Mur & Flis på Lierstranda er spesialister på store gulvarealer for industri og forretninger. Nå vokser de raskt på baderomsløsninger også.

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

FREDRIKSTAD: Backe Østfold overleverer i høst siste byggetrinn på Værste Brygge, samtidig som de har startet arbeidene med utvidelsen av Helsehuset et steinkast unna.

DEGERNES: Vintersolen er lav, men det kan RHJ AS i Rakkestad gjøre noe med. En solfilm på glasset gir deg en bedre arbeidsdag.

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

FREDRIKSTAD: - Vi ønsker alltid å identifisere oss med kvalitet og har valgt våre samarbeidspartnere ut fra det kriteriet, sier daglig leder Stian Sollie i SP Lasse Holst AS.

FREDRIKSTAD: - BoligPartner har en rekke flotte, arkitekttegnede boliger i katalogen. Vi føler at vi passer godt sammen, da vi også leverer kvalitet på våre tjenester, sier daglig leder Viggo Holth i Holth Bygg & Anlegg i Fredrikstad.

SARPSBORG: Pöyry satser nå også på byggeteknikk og prosjektledelse. Nå har de ansvar for prosjekteringen av det såkalte SA-bygget i Sarpsborg.

SARPSBORG: I starten av desember flytter Boss of Gloss Bilpleie hele sin virksomhet over til nye og tilpassede lokaler ved riksvei 111 på Hevingen ved Skjeberg Golfklubb i Sarpsborg.

FREDRIKSTAD: Nyansettelser, ekspansjon og økonomisk vekst er sentrale begrep når Vismas regnskaps- og lønnsdivisjon er solgt ut og omdøpt til Azets.

RAKKESTAD: - Vi har økt salget og opplever nye kunder i butikken hver eneste dag. Åpningen av den nye butikken har vært en gedigen suksess, sier daglig leder Magne Solbrække i Rakkestad Sogneselskap.

MOSS: Bedriften Wiggo Spetz AS startet hjemme i carporten, men nå har bedriften skiftet navn til Båndtech og vokser i nytt næringsbygg i Kambo.

FREDRIKSTAD: Fatboy er en stol man kan sitt godt i på jobben. Hos KontorKonsult får du råd om hvilke møbler du bør velge til arbeidsplassen din.

MOSS: I 2014 etablerte VELA seg i Norge, året etter vant de sin første offentlige kontrakt med sine brukertilpassede stoler.

MOSS: 35 aktører er på plass og tilbyr helse og velvære på hver eneste kvadratmeter i Lilleeng Helsepark i de gamle driftsbygningene til Trioving.

SELLEBAKK: – Vårt viktigste verktøy er ikke pensel og rulle, men ansvar og respekt. I det ligger også å levere til rett tid og til avtalt pris.

SARPSBORG/MYSEN: Eidsberg Sparebank gikk i 2016 helt til topps i kåringen av «Årets Beste Bank» i Eika Gruppen.

HALDEN: 1. januar i år ble kassasystemloven endret, og det er ikke lenger tillatt for leverandører å selge systemer som ikke oppfyller de nye kravene.

ASKIM: Askim Stenindustri AS driver en av Europas mest moderne produksjonsbedrifter og tilbyr norske entreprenører rimelige benkeplater i naturstein og kvartskompositt.

FREDRIKSTAD: - Vi startet opp 1. januar 2016 og har fått en god start som gir oss grunnlag for sunn vekst. Det sier daglig leder Espen Spondalen (til venstre) i Thermo Control Øst AS i Fredrikstad.

SARPSBORG: Frankering & Kopiservice i Sarpsborg leverer daglig datakasser til virksomheter som rammes av lovendringen ved nyttår.

Brødrene Thomas og Espen Karlsen i Glacio AS er store på frys- og kjølelagring i Fredrikstad og Rakkestad. Nå skal de ble enda større.

Frankering og Kopiservice har aldri opplevd så stor pågang som da de publiserte en artikkel om nye kasseapparater i Næringsliv i Østfold og Follo.

- Noen kunder ønsker både i pose og sekk, og det får de hos oss, sier Runar Fossum og daglig leder Yvonne K. Stavdal hos Logotrykk AS i Vestby.

Brødr. Sunde as har lansert en ny garasjeringmur som forenkler byggeprosessen og reduserer tidsbruken kraftig i forhold til tradisjonelle byggemetoder.

Restaurant Curtisen på Fredriksten festning i Halden gir deg en opplevelse du vil huske, både kulinarisk og historisk.

Norbygg AS på Rolvsøy har spesialisert seg på næringsbygg og stålbygg i Østfold og Akershus helt siden starten i 1979.

Ronny Gulbrandsen har 30 års erfaring fra maleryrket. I år feirer aksjeselskapet med samme navn 10 år og kan se frem til et fjerde år som Gaselle-bedrift.

Inspecta AS har gjennom 40 år utført inspeksjon av kraner, løfteredskap, lifter, trucker, vindmøller, stilaser og annet arbeidsutstyr i Osloregionen.

- Dette er Fredrikstad kommunes nye storstue, sa ordfører Jon Ivar Nygaard i Fredrikstad kommune da Backe Østfold AS overrakte Østsiden sykehjem i fjor.

I 2016 kan Lørenskog Renhold og Service AS feire 30-års jubileum. Samtidig slår bedriften på stortromma og satser i Østfold.

Hos Kunnskapshuset BDT Viken gjør de ansatte alt de kan for å oppfylle de tre bokstavene i navnet: Behjelpelig, Driftig og Trygg.

Fra anlegget i Fredrikstad leverer AgroTech Production oljer og fett til store deler av landet.

Multiconsult og LINK arkitektur er blant de ledende innen byggprosjektering og arkitektur i Norge, og samarbeider tett til kundenes beste.

Atea AS i Fredrikstad har flyttet til Værstetorvet. Her har de utviklet lokaler som skal være en møteplass for samhandling og godt samarbeid.

Et uoppmerksomt øyeblikk og du åpner et vedlegg i en epost. Det kan være starten på en katastrofe for bedriften din om du ikke har sikret deg.

Runar Sørli hadde egentlig planlagt å bli kornbonde. I dag eier og leier han 10 gårder og selger egenprodusert og økologisk kjøtt og egg fra gården.

Cramo er Nordens største leverandør av utleieutstyr. Nå har de samlet all Østfold-virksomhet i Moss.

Storcash på Råbekken i Fredrikstad leverer ut tonnevis med varer til restauranter, gatekjøkken, pizzasjapper og storhusholdning.

I mai for fire år siden begynte Sverre Olsen som daglig leder i William’s Caravan i Råde. Syv måneder senere satt han som eier av en av Østfolds største forhandlere av campingvogner og bobiler.

- I dagens marked er det viktig å være aktiv og å pleie kundene godt. Da føler de sesg verdsatt og kommer gjerne tilbake, sier daglig leder Tor M. Karlsen i BilSenter AS i Fredrikstad.

Quality i Sarpsborg ble kåret til årets resort, og legger seg i selen for å innfri forventningene.

Ønsker du å sikre næringseiendommen øyeblikkelig brannutrykning hvis alarmen går, er eneste alternativ en oppkobling til Alarmsentral Brann Øst.

- En datakasse har mange fordeler. I stedet for å bruke tusener ekstra på regnskapsføreren din kan en datakasse sende ferdige filer direkte til regnskapsprogrammet.

Fremtidens studentleilighet, sosialbolig eller rett og slett en enkel bolig for unge og enslige, kan være basert på en vanlig ISO fraktcontainer.

Knut Haugen lå dødssyk i flere måneder, fikk sparken og ble forsøkt presset over på trygd av NAV. Men han reiste seg, og opplever nå stor fremgang.

SARPSBORG: I oktober sendes første utgave av Østfolds eget offshoremagasin «Utaskjærs» til samtlige bedrifter i offshore-, olje- og gassbransjen i Norge.