0
0
0
s2smodern
DelEx er mye mer enn et raskt og pålitelig transport- og budfirma. DelEx tilbyr også lagertjenester og lanserer i februar et egenutviklet logistikkprogram.

- DelEx er opptatt av at hver levering skal gjøre både avsender og mottaker fornøyde. Vi tar oss av levering og montering, slik at kundene kan bruke tiden på noe annet, sier eier og styreleder Cristian Mazzola.

DelEx ble etablert 1.november i 2013, og tilbyr transport, distribusjon, bud og lagertjenester.

- Når det haster med leveringen kan vi tilby levering innen to timer i Oslo. Også på våre bud- og express-tjenester utfører vi enkle installasjoner og tilleggstjenester, forteller Mazzola.

Skreddersyr løsninger for næringslivet

DelEx, som har lokaler sentralt i Bedriftsveien 6 i Oslo, samarbeider med IKEA, Expert, WhiteAway, Komplett, Tretti.no, Skousen, Witt og flere andre kjente merkevareselskap.

- Vi utfører distribusjonstjenester for kjente aktører, og har opparbeidet en solid erfaring innen distribusjon og logistikkhåndtering, sier han og legger til: - Vi skreddersyr løsninger for bedrifter som ønsker å tilby hjemlevering, og henter og leverer til ønsket tidsintervall, lør- og søndag, både på dag og kveld. DelEx tilbyr alle våre tilleggstjenester, slik at dine kunder kan fokusere på sine primære gjøremål, sier Cristian Mazzola..

Trygt og prisriktig

Et hovedfokus i DelEx er det å kunne oppfylle kundens behov effektivt og til riktig pris.

- Dette gjør vi ved å kombinere konkurransedyktige priser med effektivitet, kvalitet og tilleggstjenester. Det skal føles trygt å velge oss, sier Mazzola.

DelEx er et søsterselskap av MAVI Logistikk, og består av personer med lang erfaring innen logistikk og distribusjon. DelEx er en StartBANK godkjent bedrift. Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt "Seriøsitet i byggenæringen" som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL), norske myndigheter og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen.

Utvikler et eget logistikkprogram

Det er tett opppfølging mellom ledelsen og den enkelte sjåfør i DelEx, og dette gir stor smidighet i forhold til kundene.

- Vi som er i ledelsen har lang erfaring fra transportsektoren, og vi vet hva kundene og våre sjåfører har behov for, sier Mazzola.

DelEx har, i samarbeid med sitt søsterselskap MAVI SIS AS og  med utgangspunkt i bred erfaring, utviklet et logistikkprogram, som lanseres i februar i år. DelEx vil  med sin TSA-app forenkle logistikkhåndteringen betydelig.

- Vår erfaring er at mange sjåfører både har en PDA, en GPS og en telefon. Dette forenkler vi ved å ha utviklet en app, som vi kaller TSA (TranScanApp). Dermed kan sjåførene få gjennomført alle sider av et oppdrag kun med en mobiltelefon, sier Cristian Mazzola og legger til: - TSA-appen viser umiddelbart alle sider ved logistikken, omsetningen og gir raskt en oversikt over faktureringsgrunnlaget.

TSA-appen er utviklet både for Apple og Android, og er et ICloud-basert system.

- Vi har allerede flere kunder til vår app, og det blir en merkbar forenkling av de systemene logistikkbransjen til nå har forholdt seg til, sier han.