0
0
0
s2smodern
Annes Catering ble etablert som et enkeltpersonsforetak i 1989, men har vokst betydelig siden da.

- Jeg hadde aldri noen drøm om å starte for meg selv, men tilfeldighetene ville det slik, smiler Anne Tveit.

Det har hun aldri angret på, og i dag har bedriften fire heltidsansatte som lager og leverer ut mat 7 dager i uken, søndag er ikke noe unntak. 

- Vi leverer alt av Tapas, koldtbord, snitter og middager og så videre, forteller Tveit.

Anne har lang erfaring fra restaurant- og kantinedrift og har også et opphold på Expo i Montreal å se tilbake på. Anne Tveit har en filosofi om at det er like viktig å levere til små som store arrangementer, alle er like viktige.

- Til bedrifter leveres som oftest baguetter, foccacia, snitter, salater samt alt til behov til firma-arrangementer.

Annes Catering har en fast rikholdig meny som de fleste forholder seg til, men det er alltid mulighet for egne menyer og valg alt etter kundens behov. Bedrifter som har faste leveringer tilbys fordelaktige priser og avtaler.  Annes Catering leverer også ferdige pakkeløsninger til minnestunder. En pakkeløsning består av snitter, serveringshjelp, duker, mineralvann og så videre. 

- Med denne løsningen kan vi innrømme en rabatt på 10 prosent som går direkte til kunden og ikke til fordyrende mellomledd. Ta direkte kontakt med oss, så ordner vi resten, sier Anne Tveit og legger til at Annes Catering også kan være behjelpelig med å skaffe lokaler.

contentmap_plugin