fbpx
Naringsliv.no
 

Trenger du tjenester innen elektroinstallasjon, tv, sikkerhet, fiber eller automasjon? Da hjelper gjerne Elektrotjenesten deg. De er nå i en ekspansjonsfase, og ønsker seg enda flere oppdrag i Østfold og Follo.

Askimbedriften tar på seg store og små oppdrag for alt fra entreprenører til offentlige anbud. 

– Vi leverer det meste av installasjoner innen næring - komplette løsninger innenfor brannvarslings-, nødlys-, elbil-, og callinganlegg, adgangskontroll, elektro, tv, data, fiber og automasjon. Internt leverer vi også RIE-tjenester, som prosjektering, beregning av kapasitet og 3D-tegning. Men også til private, forklarer daglig leder Igor Zivanovic, som har vært med fra starten for ti år siden.

Ekspanderer og søker flere elektrikere

Bedriften har vokst til 13 ansatte, med gode ordrereserver fram til neste sommer. Det gjør at de til tider må leie inn mannskap. Nå planlegge de å ansette flere;

– Ja, til tross for at vi har holdt på i ti år nå, er vi et forholdsvis ungt lag, der den eldste er 36 år. I løpet av året vil vi ansette mellom to og fire nye. Her er vi opptatt av trivsel på arbeidsplassen, og at alle skal ha det bra. Vi har vi et godt miljø og samhold, med tre jenter hvor 2 av disse er lærlinger. Vi har utrolig flinke medarbeidere - uten dem hadde dette ikke gått.

Blant ansatte i dag har de også to ingeniører, og alt etter hvor mange nye elektrikere de skaffer i år vil de også ta til seg flere lærlinger i 2023.

Fokus på kvalitet

Oslo har vært deres største nedslagsfelt, men med en god del jobber også i Østfold. Nå ønsker de å øke oppdragsmengden i både Østfold og Follo.

– Vi legger stor vekt på å levere fra oss kvalitet, og ønsker selvfølgelig at flere av kundene våre ligger i nærmiljøet. Det gir oss kortere responstid og enda bedre kvalitetssikring. Vi har bred erfaring fra store millionprosjekter.


Elektrotjenesten AS

  Gneisveien 1, Askim

  69 01 25 50

  www.elektrotjenesten.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: