fbpx
Naringsliv.no
 

HRP leverer alt av tjenester fra tidlig fase til ferdigstillelse av prosjekter i hele landet. For HRP er tilfredshet viktig, enten det gjelder kunder eller ansatte. Her legges det ned mye jobb.

HR Prosjekt er Norges største norskeide leverandør av konsulenttjenester. Tjenestene strekker seg over alle felter: Prosjekt- og byggeledelse, prosjektadministrasjon, arkitekt- og ingeniørfag, samt utredning og analysetjenester. De har også dyktige ITB-koordinatorer som bistår på alle tekniske nivåer.

Mennesker i fokus

Selskapet ble etablert av Helge Rustad i 2005. I 2017 kom det norske investeringsselskapet Longship inn på eiersiden. I dag er de 380 ansatte spredt på kontorer i hele landet.

– Fredrikstadavdelingen er én av 18 avdelinger i Norge, og vi hører til under region Oslofjord. Vi startet opp avdelingen våren 2019 med tre ansatte og er nå 10, og leverer tjenester i hele Østfold, inkludert flere rammeavtaler.

– HR-prosjekt har fokus på mennesker, både ansatte og kundene våre. Vi er sertifisert som "Great place to work" og får full score på ansatt-tilfredshet. Trivsel gjør at folk gjør en god jobb, forklarer avdelingsleder Robert Andre Bjørnstad.

Møllehjulet på Isegran er ett av mange lokale prosjekter HRP har vært med på. Foto: Rino Fred Jensen.


Prosjekt, bygg og teknisk

Som en viktig samfunnsbygger leder og deltar konsulentbedriften i prosjektene til en rekke offentlige og private oppdragsgivere innen bygg og anlegg.

– Våre største oppdragsgivere er statlige og kommunale byggherrer, men vi utfører også oppdrag for både entreprenører og utbyggere.

Stor bredde av fagkunnskap

HR-prosjekt har høyt utdannede ansatte med lang og bred erfaring.

– Vi har ansatte med master, bachelor og fagbakgrunn innen alt fra tømrerfag og bygg til elektro, men også arkitekter og økonomer. Alle landets kontorer jobber på tvers av regioner, så vi drar nytte av hverandres kompetanse. Nå har vi også etablert en egen avdeling for sikkerhet – som informasjon- og cybersikkerhet, fysisk sikkerhet, analyse samt beredskap og kontinuitet.

Ramme gård og møllehjul

Det nye Munchmuseet, Operaen, Jordal Amfi, Follobanen; de har jobbet på mange av landets prestisjeprosjekter, men også lokalt har de gjort seg synlige.

– Vi har blant mange andre lokale prosjekt vært involvert i Ramme gård de siste to årene. Der flere nybygg med galleri, museum og hotell binder eksisterende bygg sammen og former et tun. Her er også utbedret et tilhørende landskapsanlegg og besøksgård. I tillegg har vi vært med på oppgraderingen av møllehjulet på Isegran og et forskningssenter for NMBU, for å nevne noen.

Søker etter dyktige folk

Fredrikstadkontoret ligger i stadionbygget på Kråkerøy, der de ansatte har hektiske og varierte dager. Oppdragsmengden øker stadig, og de er alltid på leting etter gode folk.

– Akkurat nå søker vi etter både bygge- og prosjektleder til kontoret her, i tillegg til at de andre kontorene også har ledige stillinger. For oss er det viktig å kunne tilby faglig sterke team.


HR-prosjekt Østfold

  Stadion 42, 1671 Kråkerøy

  938 82 799

 

  www.hrprosjekt.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: