fbpx
Naringsliv.no
 

Med 130 fast ansatte og seks prosjektledere med til sammen 125 års erfaring er Brenden & Co Stillasutleie AS en tung aktør i markedet. De har bred kompetanse i kompliserte oppdrag, fokus på HMS og konkurransedyktige priser. Nå satser de i Østfold.

Brenden & Co Stillasutleie AS er en fjerdegenerasjons bedrift med meget lange tradisjoner innen stillasfaget. De er eksperter på lettstillas, tungstillas, bygg- heiser og takoverbygg. De tar på seg alt av oppdrag, fra store byggeprosjekter, utfordrende bygg som kirker og verneverdige bygg – til små villaer.

Egne ansatte

For Brenden & Co er menneskene og kompetansen viktig. Både når det gjelder sikkerhet, ha alle kurs og sertifiseringer i orden, men også når det gjelder trivsel og det å bygge en solid bedrift.

– Vi har få eller helst ingen innleide hos oss. Vi vil ha kjernekompetansen i bedriften, og folk som kjenner hverandre og våre rutiner. Vi har knallgode montører som ikke kan erstattes, mange av dem har jobbet her i over ti år. Vi jobber i et fag som krever kompetanse, og det at vi alle jobber fast her gir oss et kvalitetsstempel få andre i bransjen kan vise til, forklarer daglig leder Bård Brenden.

Effektive team

De ansatte er fordelt i geografiske lag for å betjene kunder i sin region. 

Lagene er delt opp etter geografi slik at en prosjektleder har flere stillaslag i samme område. Dette gjør vi for at en prosjektleder skal ha mange ansatte nært som kan bidra raskt ved behov, og at oppdragsgiver kan forholde seg til montører som allerede kjenner prosjektet. 

For eksempel: Kunder trenger ofte stillasendringer på kort varsel, og disse må utføres svært raskt for ikke å stoppe annet arbeid. Med denne metoden er det enkelt å omorganisere,  effektivt og raskt. Det sparer både tid og penger.

Vokser og satser i Østfold

Stillasutleiebedriften lager gode og funksjonelle stillas med brukerfokus. Her legger prosjektlederne ned mye jobb i planlegging. Brenden er opptatt av å være en seriøs aktør med veldig fokus på at kunden skal få et best mulig resultat. De er en del av StartBank og sertifisert som Miljøfyrtårn. At de har klart seg bra hittil i disse merkelige tider, er nok et kvalitetsstempel.

– Vi har merket lite til korona hos oss. Vi måtte permittere en ansatt i mars, men ellers har vi hatt en kjempevekst de siste årene og håper å fortsette i det sporet. Nå ønsker vi å satse bredere i Østfold, der vi kan konkurrere godt i både kvalitet og pris. Derfor ser vi også etter flere stillasmontører, forteller daglig leder Bård Brenden.

I januar åpner de et nytt kontor i Drøbak og har også en tomt i Våler de har planer for. Hovedkontoret ligger sentralt inntil E6 på Skullerud i Oslo.


Brenden & Co Stillasutleie AS

  Enebakkveien 304, 1188 Oslo

  22 68 40 85

 

  www.brenden.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: