fbpx
Naringsliv.no
 

SMB-Doktor er først i Norge med å tilby gratis selvdiagnose til alle bedrifter som ønsker å ta grep for å gjøre bedriften mer lønnsom og bærekraftig.

Ved å svare på 10 spørsmål, der du velger det alternativet som passer best for din bedrift, får du tilsendt en score som indikerer bedriftens aktuelle situasjon. Etter testen kan du mot betaling få tilsendt råd og veiledning fra SMB-Doktor, noe som garantert vil være til stor hjelp for din bedrift.

35 års erfaring

SMB-Doktor er en tjeneste fra konsulentselskapet Bizraise, som også leverer tjenester innen styrearbeid, strategiprosesser, kjøp og salg av bedrifter og finansielle tjenester, blant annet i samarbeid med Svea.

– Etter at diagnosen er stilt kan bedriften velge å nøye seg med resultatet helt uten kostnader, eller å få tilsendt et behandlingsløp der det foreslås fornuftige tiltak og gis råd basert på erfaring og «best practice», forteller daglig leder i Bizraise Per-Steinar Krogstad.

Han legger til at SMB-Doktor vil ta rollen som bedriftenes «legevakt» og tilby gratis første konsultasjon ved behov.

– Vårt mål er å utvide virksomheten og etablere et nettverk av SMB-klinikker. Interesserte konsulenter med relevant erfaring kan bare ta kontakt. Vi ønsker å bidra til at flere utsatte bedrifter tar nødvendige grep i tide for å komme seg gjennom en utfordrende tid, forteller Krogstad, som har 35 års erfaring som rådgiver i SMB-markedet.

Lavthengende frukter

Problemet i små og mellomstore bedrifter er ofte å få satt saker og ting i system, slik at bedriften kan jobbe effektivt og uanstrengt.

– I de aller fleste bedrifter finner vi såkalt lavthengende frukter, og ved å «plukke» dem, kan bedriften raskt bli mer lønnsom og bærekraftig. Råd og veiledning fra SMB-Doktor bidrar til at bedriften får den hjelpen den trenger, sier Kasper Krogstad.

Han jobber i klinikken ved siden av studier i økonomi og markedsføring.

I klartekst

Det er viktig å innse at man trenger et par nye øyne og ikke minst evnen til å foreslå tiltak og følge opp at de blir satt ut i livet.

– I en travel hverdag er det ikke alltid lett å se alle sider ved driften av sin egen virksomhet. SMB-Doktor legger ikke fingrene imellom, men sier det som det er og uten en slik påvirkning utenfra er det ikke sikkert vi hadde greid å snu driften, sier Per-Kr. Aasen i Viken Media.

Selskapet har benyttet tjenestene i et drøyt år med gode resultater.

Ta testen

Testen finner du på www.smb-doktor.no


SMB-Doktor

  901 35 511

 

  www.smb-doktor.no


Klikk en emneknagg for å lese mer: