fbpx
Naringsliv.no
 
Salgssjef Fred Budimir, prosjektleder Arild Gjølstad og kunderådgiver Henning Grønvoll i BNS Container AS, som har levert en rekke containere med strømaggregater som denne. De leverer fra batteri i 15 minutter før de går over på drivstoff.

Gressvik

Seut Industrier lever videre – på Gressvik

For 20 år siden ble Seut Industrier kjøpt opp av sin største kunde, BNS Container AS. Nå lever tradisjonene delvis videre på Gressvik, og sørger for at kunder som trenger container får løst sine utfordringer på kreative og effektive måter.
Img 2144

Østfold/Fredrikstad

Bygg og anlegg

Bravida skal vokse gjennom økt samarbeid

Bravida spisser satsingen i Østfold på to hovedavdelinger i henholdsvis Sarpsborg og Fredrikstad. Sammen er de Østfolds største el-installatør og en av de virkelig store vvs-aktørene.

Les hele saken

På plass for koronarammede virksomheter

I midten av mars endret hverdagen seg for store deler av samfunns- og næringslivet i Norge – også i Østfold og Follo. Med rundt 3.000 kunder i regionen har BDO sittet tett på utviklingen.

– Mosseveien Næringspark er i dag 22 leietakere, og noen av dem har vært her i 30 år. Nå er det noen lokaler ledige i en av regionens mest sentrale næringsparker, sier daglig leder Arne Trond Klemsdal.

Mosseveien

Eiendom

Mosseveien Næringspark – en lønnsom investering

Mosseveien strekker seg helt fra Fredrikstad til Oslo. Ved veien finner du Mosseveien Næringspark, sentrumsnært i Østfolds største by, og med ledige lokaler til både store, mellomstore og små bedrifter.

Les hele saken