fbpx
Naringsliv.no
 

BDO har kontorer i flere av Østfold-byene. Her på det flotte området Verket i Moss, som blir en helt ny bydel. Trine Lorentzen og Klaus Hagerupsen Hansen.

På plass for koronarammede virksomheter

I midten av mars endret hverdagen seg for store deler av samfunns- og næringslivet i Norge – også i Østfold og Follo. Med rundt 3.000 kunder i regionen har BDO sittet tett på utviklingen.


Markeds- og bedriftsansvarlig Håkon Ørum Jonassen og daglig leder Jørn Fjeldvik er fornøyd med å være på plass i Knivsøveien ved hovedinnfartsåren til Halden.

Datatjenesten styrker bedriftsprofilen

HALDEN: Etter mer enn 30 år sentrum valgte Datatjenesten å flytte til nye og topp moderne lokaler ved byens innfartsåre. Nå er alle ansatte samlet på én flate, noe som gir større effektivitet.

Les hele saken

Bestiller alle nye maskiner med Rototilt

SKEDSMOKORSET: Leif Grimsrud har 52 tiltrotatorer fra Rototilt. – Vi har brukt dem i 10 år og er fornøyd med kvalitet og service, sier maskinparkansvarlig Svend Landsverk.

Salgskonsulent Jan-Arve Eriksen fra ProffPartner Billington, snekker Mikael Wahlstrøm og selger Harry André Aam Hanssen fra Jensen & Scheele Auto i Halden er enige om at det er kostnadseffektivt å lease en verktøybil fullt ferdig.

Salg, leie og leasing

Nå kan du lease bilen full av verktøy

HALDEN: - Jeg fikk romslig bil med fornuftig innredning og kvalitetsverktøy, sier Mikael Wahlstrøm i Bygdeservice, som leaset en Renault fra Jensen & Scheele Auto.

Les hele saken

Fikk du med deg disse sakene fra Halden?