0
0
0
s2smodern

Krav om fleksible løsninger, dokumentasjon og rapporter vil øke i fremtiden. Møt fremtidens krav med Wican.

Med WiCan som samarbeidspartner kan du slippe å opprettholde kompetanse rundt dette i eget hus og heller konsentrere deg om kjernevirksomheten.

WiCan leverer data-, økonomi- og telefonitjenester til små og mellomstore bedrifter i hele Østfold. Tjenestene er spesialtilpasset kundens behov og dekker alt fra regnskapstjenester, IT-løsninger, salg og utleie av økonomisk administrativ programvare (ERP), driftstjenester, vedlikehold av servere, økonomisk rådgivning og avanserte telefoniløsninger.

Frigjør ressurser

- Ved å velge oss som partner innen data-, regnskap og telefonitjenester kan bedriften din frigjøre ressurser ved å legge ansvaret for drift og support på oss. Dere kan i stedet holde fokus på bedriftens kjernevirksomhet, sier daglig leder Bent Hansen Widnes. Han jobber i dag med et nytt konsept, der spesielt regnskapsbyråer gjennom en avtale med WiCan kan levere tilleggstjenester til sine egne kunder gjennom en form for franchise-avtale.

Skap tilleggsverdi

- Dette er aktuelt for telefoni, for eksempel. Regnskapsbyråer har ofte innsyn i egne kunders kostander og kan foreslå å endre telefoni-leverandører  for å kutte kostnader for kunden. På den måten kan de yte en tilleggsverdi og knytte kundene enda tettere til seg. Man kan også levere integrerte moduler til Vismas økonomisystemer som for eksempel webfakturering,, registrering av reiseregninger via internett og så videre. Det er alltid en fordel å kunne handle fleste mulig tjenester på ett og samme sted. Alle parter vil kunne spare penger på dette, sier Hansen Widnes.

Fleksible løsninger

WiCan er unike i sin bransje når det gjelder utleie av programvare. Ønsker du å være oppdatert på nyeste programvare til enhver tid er leie løsningen. Samtidig kan du velge å lagre dokumenter og epost på samme sted. Du får en oversiktlig, sikker og rask løsning til faste månedskostnader, noe som gir forutsigbarhet i driften.

- Regnskapsbyråer har ofte vært litt konservative når det gjelder systemer og rutiner. Men for moderne byråer er det viktig å være med i den tekniske utviklingen. Det koster penger å ha egne servere og egen programvare, ikke minst når dette skal vedlikeholdes, og fornyes. Ved å leie både serverplass og programvare er alt til enhver tid oppdatert og i funksjon. På lang sikt er det derfor lite lønnsomt å investere i eget utstyr og systemer, sier Bent Hansen Widnes.

Bred kompetanse

Innenfor Vismas løsninger kan du leie de moduler du selv måtte ha bruk for. Det er snakk om fleksible løsninger som kan tilpasses virksomheter av alle størrelser og formater.

- Våre medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring fra ulike systemer og bransjer, og vår kundebase ligger primært i Østfold og Nedre Glomma-regionen. WiCan er lokalisert i Fredrikstad og kan dermed enkelt tilby kundene våre personlig og rask service – gjerne i bedriftens egne lokaler.

Etablert partner

I 2013 markerte WiCan Data sine første 10 år i Fredrikstad. I dag er de 15 ansatte og har utvidet med både WiCan Regnskap, WiCan ASP og WiCan Telefoni. Etter å ha engasjerte seg på eiersiden i det lokale utviklerselskapet Synkarion mener de nå at virksomheten er komplett.

- I løpet av denne tiden har vi knyttet til oss mange spennende og hyggelige kunder. Vi satser lokalt for å kunne gi bedrifter i nærmiljøet personlig og rask service.

Siste fra Fredrikstad