Østfold Fagskole fikk flest lesere i 2014

0
0
0
s2smodern

Artikkelen om Østfold Fagskole fra mars i år ble den mest leste artikkelen på www.naringsliv.no og www.b2b24.no i 2014. 

Nettstedet b2b24.no hadde nærmere 10 000 unike brukere det første året.

Næringsliv i Østfold og Follo publiserer artiklene som har stått på trykk i magasinet fortløpende på nett. Hittil i år har Østfold Fagskole samlet størst interesse. Nettstedet www.b2b24.no har mellom 1 000 og 1 500 unike brukere hver måned, noe som er ganske solide tall for et geografisk begrenset magasin  som vårt. I løpet av 2014 har magasinet blitt distribuert til 16 000 næringslivsledere 6 ganger i året, det vil si til samtlige i Østfold og Follo. I år har vi produsert mellom 150 og 175 sider med intervjuer, presentasjoner og reportasjer fra virksomheter i regionen. Mange av artiklene har gode lesertall også på nett.

Vår Facebookside har i løpet av 2014 fått tett oppunder 1 700 "likere". Vi linker ut våre artikler også her, og en stor del av de som besøker våre nettsteder har kommet inn via Facebook. Dette er en effektiv kanal, og de som velger å dele oppdateringene til sine egne sider, oppnår gode lesertall. I tillegg til dette har vi vårt e-magasin, som leses av opptil 1 500 personer. Til slutt legges artiklene også ut på Twitter og LinkedIn.

- Selv om nett og mobil bare blir viktigere med årene, vil ikke Næringsliv i Østfold og Follo velge bort papirkanalen. Vi merker lite til den påståtte nedgangen i interessen rundt papirmediet. I overskuelig fremtid vil vi ha papir som vårt hovedprodukt, sier redaktør Per-Kr. Aasen. Han understreker at det er viktig å synes i alle kanaler og kan fortelle om ytterligere et par nyheter i 2015.

- I mars kommer vårt første "Næringsliv på Romerike" ut i det distriktet. Dette er et spennende område med rivende utvikling, og vi gleder oss til å begynne arbeidet her. I tillegg kommer våre neste utgaver av suksessen "Utaskjærs", et magasin som markedsfører teknologifylket Østfold til resten av landet.

Her er de mest leste sakene på nett i 2014:

1. Bedre kompetanse med Østfold Fagskole

2. God start for Rakkestad Næringsråd

3. Lokalt byrå i sterk vekst (People 4 You)

4. Rekrutterer fra spesielle nettverk (Visma)

5. Reiste seg fra trygdetrusselen (Utleiexperten)

6. Det svinger for Infografikk

7. Volvo Maskin flytter til Råde

8. Fremoverlent IT-leverandør (Columbi Micro)

9. Hertz satser på varebilutleie

10. Rekordordre til Jotne Industrier