fbpx

Universalbrakett utviklet i Tomter

En universalbrakett til bruk for oppheng av skap eller som erstatning for spikerslag bak gipsvegger er utviklet i Tomter.

Hittil har Brakettcompagniet AS solgt mer enn 175 000 enheter av universalbraketten, som er utviklet i Tomter, til blant andre Veidekke.

- Vi produserer to typer braketter, forteller gründer og eier av selskapet Geir Nagel Knudsen. Han er egentlig blikkenslager, men fikk ideen om en slik brakett sammen med et par kolleger for mer enn 10 år siden. Bakgrunnen for ideen var problemene med å sette opp spikerslag i tre, på stålstendervegger. Universalbraketten løser alle utfordringene rundt dette og er svært enkelt å montere. Veidekke er blant de som har oppdaget fordelene og sparer nå mye tid på å bruke braketten fra Tomter.

Tåler mye- Dessuten er den holdbar og tåler store belastninger. Braketten er selvfølgelig godkjent av NBI (Norges Byggforskningsinstitutt) og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra byggmestere som har brukt den, sier Nagel Knudsen.

Braketten er fleksibel og kan brukes selv om avstanden mellom stendere er ulik (fra 45 til 60 cm), eller ikke er helt nøyaktig over alt. Braketten bygger kun 15mm noe som er en stor fordel når det gjelder isolasjon og rørgjennomføringer i veggen.  Braketten kan brukes enkeltvis eller fortløpende.

Rørleggerbrakett

Braketten blir også produsert i en rørleggerversjon. Denne er tilpasset innfelling og gjør det mye enklere for rørleggere som skal montere armaturbokser i vegg. Denne braketten selges gjennom grossisten Armaturjonsson  AS. Hittil har Brakettcompagniet solgt 16 000 enheter i året av denne spesialbraketten, som også passer godt til el-bokser.

Lager på Skedsmokorset

- Alle står fritt til å kjøpe det vanlige spikerslaget. Vi har lager på Skedsmokorset og normal leveringstid er 1-2 dager på Østlandsområdet. Brakettene kommer i 10-pakninger på pall, hvor en pall inneholder 1050 enheter. Men vi deler gjerne opp og sender fra 10 stykk og oppover, sier Geir Nagel Knudsen.

Han legger til Brakettcompagniet også leverer spesialbraketter på bestilling.

0
0
0
s2smodern

 

Siste fra Moss