fbpx

Leverer flest nyttekjøretøyer

Hvert tredje nyttekjøretøy som er registrert i Sarpsborg kommer fra Dahles Auto AS.

Hvert tredje nyttekjøretøy som er registrert i Sarpsborg kommer fra Dahles Auto AS. Nå har den ledende leverandøren oppgradert anlegget for 25 millioner kroner og kan skilte med Østfolds flotteste bilanlegg.

Dahles Gruppen består i dag av seks familieeide selskaper innenfor bil og eiendom. Bilvirksomheten består av:

•             Dahles Auto Sarpsborg

•             Dahles Auto Halden

•             Dahles Auto Råbekken

•             Dahles Auto Fredrikstad

•             Dahles Bilutleie AS

Nye modeller

Avdelingen i Sarpsborg er motoren i Dahles Auto AS som i 2015 budsjetterer med en omsetning på hele 250 millioner kroner. Det betyr salg av 1 850 nye biler og 1 450 brukte.

- Vi blir stadig større når det gjelder nyttekjøretøy. Den siste registreringsstatistikken viser en markedsandel på 33, 3 prosent, en oppgang på tre prosent fra i fjor. Nå venter både vi og markedet i spenning på de nye modellene av volumselgerne Caddy og Transporter i sommer. De vil trolig gjøre at vi minst beholder, kanskje øker vår markedsandel ytterligere. De nye modellene blir mer lik personbilene og vil få spennende løsninger innenfor sikkerhetsfunksjoner og design. I tillegg blir de utstyrt med nye Euro 6-motorer som gir brukerne gevinst på drift av bilene, sier salgssjef for Volkswagen nyttekjøretøy Anders Martinsen.

Gunstig sluttpris

Både Caddy og Transporter selges i dag i enorme antall. I Sarpsborg har Dahles Auto solgt flere Volkswagen Caddy alene enn det er solgt av Fords alle modeller. De nye modellene vil gjøre jobben enda enklere for Dahles Auto når de inntar de lekre salgslokalene i sommer.

Volkswagen selger ikke markedets billigste nyttekjøretøyer, men det er heller ikke noe mål. Kvalitet, driftssikkerhet og lave driftskostnader gir et gunstig regnskap for kundene.

- Det er viktig å se hva kostnadene har vært etter en treårsperiode. En salgspris alene er ikke interessant, sier Martinsen som tilbyr de fleste varianter av nyttekjøretøyer.

- Vi kan tilby alt fra bensin, diesel og gass, kombinert med manuelt gir eller automat, tohjuls- og firehjulsdrift. Kombinasjonsmulighetene er mange. Bare på Transporter har vi 53 ulike chassistyper, sier Martinsen.

Skreddersyr bilene

Dahles Auto har fokus på samarbeid med sine kunder innenfor nyttekjøretøy. Avdelingen har egen kundemottaker, selger og mekaniker.

- Vi har dessuten et fantastisk logistikksystem, der kundene faktisk kan spore sine bestilte biler fra produksjonen starter til de blir levert. Vi skreddersyr alle løsninger på fabrikk, noe som gir god kvalitet på alt ekstrautstyr og eventuelle tilpasninger. Volkswagenkonsernet produserer hele 39 350 biler per dag og har 573 000 ansatte, så det er mye kompetanse samlet, sier Martinsen.

Forutsigbart bilhold

Det kan være mange grunner til at Dahles Auto har vokst seg sterke i Sarpsborg. Det dreier seg selvfølgelig om kvalitet på produktene, men også at bedriften er totalleverandør og kan tilby et helt problemfritt og forutsigbart bilhold.

- Hvis kunder ønsker bare én faktura per måned på alt som har med bilparken å gjøre, tilbyr vi det. Det koster selvsagt ingenting ekstra, og gir full oversikt samt at ansatte i bedriften kan bruke tiden på andre ting enn biladministrasjon, sier Anders Martinsen.

0
0
0
s2smodern

 

Siste fra Moss