fbpx

Tonnevis med varer fra Storcash

Storcash på Råbekken i Fredrikstad leverer ut tonnevis med varer til restauranter, gatekjøkken, pizzasjapper og storhusholdning.

Storcash på Råbekken i Fredrikstad leverer ut tonnevis med varer til restauranter, gatekjøkken, pizzasjapper og storhusholdning. Fordelen er at man kan handle i små kvanta og slipper varer som ligger og blir ødelagt på eget lager.

Storcash er eide av Norgesgruppen og kaller seg landets største stormarked for næringsdrivende. Her kan nemlig alle med kundekort handle det de trenger av alt fra meierivarer, grønnsaker og kioskvarer til emballasje og non-food. Til og med øl, vin og brennevin selger Storcash, men det betinger skjenkebevilling for å kunne handle alkoholholdige drikkevarer.

Rimeligere

- Bortsett fra det selger vi det vi har til både store og små kunder. Mange er innom her flere ganger daglig for å fylle opp hyllene i kiosken, bensinstasjonen eller pizzarestauranten. Men det er ingenting i veien for å handle her for andre bedrifter. Alle bruker jo kaffe, og fra tid til annen kanskje man trenger mat, frukt og mineralvann til et arrangement. Som regel er det da rimeligere å handle hos oss enn i en vanlig dagligvareforretning, sier daglig leder Per-Arne Gjødalstuen. Han legger til at mange også kjøper gaveesker til jul og andre høytider.

22 000 varelinjer

Storcash har ulikt sammensatt vareutvalg i sine butikker. Dette er tilpasset etterspørsel i området. Det betyr at de tar inn en vare hvis den blir tilstrekkelig etterspurt.

- Vi har cirka 3 000 varelinjer i butikken i dag, men kan skaffe ytterligere 22 000. Det betyr at det neppe finnes produkter vi ikke kan levere på forespørsel, sier Gjødalstuen.

Messe i mai

7. mai kl. 10.00 – 15-00 skal Storcash på Rolvsøy ha en av sine to årlige messer. Per-Arne Gjødalstuen venter rundt 20 utstillere som vil vise nyheter og dele ut smaksprøver i lokalene i Stabburveien.

- Vårmessen pleier å være populær. Det er perfekt tidspunkt for dette, og alle næringsdrivende er velkomne, sier han.

0
0
0
s2smodern