fbpx
Naringsliv.no
 

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Har du kjørt Spin Spider eller Speed Monster på Tusenfryd? Da er du i trygge hender. Attraksjonene har nemlig Rakkestad-entreprenøren Kopperud Murtnes Bygg AS (KM Bygg) vært med på å bygge. Entreprenøren sikrer deg en ryddig prosess enten du driver fornøyelsespark eller trenger nytt grisehus.

KM Bygg er en mellomstor entreprenørbedrift innen betong-, mur- og tømrerarbeid, men er likevel engasjert i ganske store og spesielle prosjekter. Attraksjonene på Tusenfryd hører ikke med til hverdagsoppdragene, men vitner likevel om at selskapet har et renommé om nøyaktighet og soliditet.

- I tillegg til tradisjonelle byggeoppdrag har vi både evne og lyst til å utføre spesialoppdrag. Ved siden av Tusenfryd har vi også bygd TV2s VM-scene under Fotball-VM 2010. Litt spesielle oppdrag som er morsomme å krydre hverdagen med, sier innehaverne av KM Bygg AS Per Murtnes og Petter Kopperud.

Ferdig konsept

Firmaet ble i 1991 etablert som et aksjeselskap av Murtnes og Kopperud, etter at de siden 1987 samarbeidet nært om mange oppdrag. I dag har de 28 ansatte og påtar seg alle oppdrag, enten det dreier seg nybygg, rehabilitering eller ombygging av skoler, institusjoner, boliger eller næringsbygg. De siste årene har de spesialisert seg på fjøs og grisehus av betongelementer.

- Vi har utarbeidet et ferdig konsept på grisehus, noe som gjør produksjonen effektiv. Som følge av det har vi god kompetanse på denne typen landbruksbygg, sier Per Murtnes.

Oppdrag og primærmarked

KM Bygg behandler alle forespørsler like seriøst, uansett størrelse og omfang.

- Vi utfører alt fra større totalentrepriser til mindre oppdrag for privatpersoner, men vi retter oss i hovedsak mot stat, kommune, industri og næring. Vårt primærmarked er Østfold og Akershus, der vi gjennom årene fått en bred erfaring på alle typer bygg. Vi har knyttet til oss kvalitetsbevisste kunder og dyktige fagfolk med høy kompetanse. I tillegg til egne ansatte, har vi et bredt kontaktnett av seriøse samarbeidspartnere og underleverandører, sier Murtnes.

Niels Torp

KM Bygg er involvert i flere store prosjekter i vår. Ikke bare leilighetskomplekset i Askim, som er omtalt i egen artikkel, men også et større og noe spesielt prosjekt i Tomter.

Leilighetene i prosjektet Fredensborg vil bli bygget på taket av en helt ny KIWI-forretning og dette danner sammen det første byggetrinnet av "Nye Tomter Sentrum". Prosjektet er tegnet av Arkitektkontoret Niels Torp AS som har lagt vekt på at bygget skal fremstå moderne og nytenkende samtidig som leilighetene skal ha funksjonelle løsninger med gode kvaliteter.

Dette viser igjen KM Byggs evner til å gjennomføre spesielle prosjekter.