Cramo samlet seg i Moss

0
0
0
s2smodern

Cramo er Nordens største leverandør av utleieutstyr. Nå har de samlet all Østfold-virksomhet i Moss.

- Cramo skaffer alt jeg trenger av maskiner og utstyr når jeg trenger det. Det sier Werner Holm i Soas Construction som ofte stikker innom avdelingen i Moss.

- Det handler om forpliktelser, sier Cramo selv i ett av sine slagord.

Ifølge driftsleder Lars Ole «Bosse» Korsmoe er ikke dette tomme ord.

- Vi tar vårt ansvar alvorlig og følger opp hver eneste kunde. Som Nordens største leverandør av utleieutstyr har vi et ansvar for å være tilgjengelige og leveringsdyktige, sier «Bosse».

Bredden er styrken

- Som storbruker av diverse utstyr er jeg ikke opptatt kun av pris. Jeg legger vekt på utvalg, funksjonalitet og tilgjengelighet. Hos Cramo får jeg alt dette. Jeg reiser hit enten jeg trenger en kjerneboremaskin eller noen rekkverkstøtter på kort varsel. Her finner jeg det uansett til en akseptabel pris, sier Werner Holm i Soas.

- Det er nettopp bredden som er mye av Cramos styrke, sier «Bosse».

- Det er mange som leier ut lifter og stillaser, men som en av få aktører har vi «alt» på lager. I tillegg er det godt vedlikeholdt, rengjort og fungerer som det skal når kunden henter det.

Omfattende sertifisering

Cramo valgte for kort tid siden å samle all sin Østfold-virksomhet i Moss. Konkurransen i markedet er hard, og Cramo ønsket å styrke sin posisjon. Nå har de romslige lokaler, et godt utstyrt verksted og et uteareale som nylig er utvidet og nå gir brukerne god plass når de skal hente eller levere utstyr.

- Vi er dessuten den eneste aktøren som er både kvalitets- og miljøsertifisert. Hvorfor andre har valgt å la være, er vanskelig å si, men vi legger stor vekt på disse områdene, ikke minst når det gjelder håndtering og oppsamling av løsemidler, drivstoff, oljer eller andre miljøskadelige stoffer, sier «Bosse» Korsmoe.

Bredt utvalg

Som Nordens største aktør kan Cramo tilby kundene følgende via sine 31 avdelinger:

  • 12 500 byggmaskiner
  • 600 anleggsmaskiner
  • 1 700 lifter
  • 4 000 bygg-, anlegg- og containermoduler
  • 1 400 skole- og kontormoduler