Tilbyr akutthjelp til industrien

0
0
0
s2smodern

Det haster ofte når kileremmer, koblinger eller elektromotorer stanser.

Teknimek AS i Fredrikstad tilbyr akutthjelp til virksomheter der noe kan stanse - det være seg kileremmer, elektromotorer eller koblinger.

«Når alt som snurrer og går, plutselig står..» heter det i slagordet. Det offensive selskapet ble startet av Frank Kristian Bakken i 1994. De har opparbeidet seg et rykte for å stille opp når kunden krever det. I 2011 overtok Svenn Christoffersen virksomheten, men servicenivået og kompetansen forblir det samme. Bakken er fortsatt engasjert som frittstående konsulent etter behov.

Produksjonsstans

– Vi har kunder i en rekke produksjonsbedrifter i hele Østfold. Alle virksomheter som har noe som «snurrer og går» kan ha behov for våre tjenester. Vi leverer gir, motorer og koplinger og gjerne komplette kraftoverføringer i tillegg til reservedeler og service. Ofte er det en liten del som ryker på et ugunstig tidspunkt, noe som gjør at produksjonen stanser, eller det er behov for en modifisering. Da er det godt å vite at vi ikke er langt unna, sier Svenn Christoffersen.

“Know-how”

– Vi er kjent med en rekke produksjonsanlegg etter mer enn 20 år i bransjen og kan finne løsninger på mange driftsproblemer. ”Know-how” er vår største styrke, sier Frank Kristian Bakken.