Mange ønsker ladestasjon

0
0
0
s2smodern

Kundene strømmer til for å etablere ladestasjoner for el-biler.

På kort tid har Fortum Charge & Drive vokst fra én til fem ansatte. Kundene strømmer til for å etablere ladestasjoner for el-biler.

Fortum Charge & Drive selger og drifter ladestasjoner til bedrifter og offentlige virksomheter, i tillegg til ladetjenester til elbilister. I dag er det over 10 000 kunder som bruker Fortums ladestasjoner. De har tilgang til 24 timers kundeservice og over 250 ladere rundt og kring i Norge

Enkel etablering

– En ladestasjon bør være aktuelt for alle som har parkeringsplasser for kunder eller ansatte. Stadig flere butikker, hoteller eller kafeer har dette som et godt tilbud til sine kunder. De som har planer om en ladestasjon ved sin virksomhet, kan bare finne en passende plass og sikre seg at det er tilstrekkelig med strøm innen rimelig avstand, så ordner vi resten, sier Jan Haugen Ihle, leder i Fortum Charge & Drive Norge, en del av energiselskapet Fortum.

Fleksible løsninger

Fortum vant nylig et større anbud i regi av Østfold fylkeskommune. Det innebar etablering av over 400 ladestasjoner i mage Østfold og Follo kommuner. Det vil resultere i ladestasjoner ved rådhus, skoler eller de steder kommunene ønsker dette plassert.

– En av grunnene til at stadig flere velger oss som leverandør er vår fleksibilitet når det gjelder betalingsløsninger. Vi tilbyr ulike løsninger avhengig av kundens behov, sier markedsansvarlig Elise Aalberg Thorvaldsen.