0
0
0
s2smodern

Metra har to avdelinger i Østfold og er nå størst på salg og utleie av næringseiendommer.

Etter 20 år i samme lokaler i Fredrikstad har Metra Næringsmegling AS flyttet inn i nye lokaler på Værstetorvet. – Vi ønsket å være midt i byen og distriktets mest sentrale byutviklingsområde, sier avdelingsleder Runar Haugland.

– Værsteområdet er under rask utvikling med fortettet bystruktur med handel, næring og boliger. Med kanskje byens fineste utsikt og moderne lokaler med tidsriktige tekniske løsninger utvendig som innvendig er vi veldig fornøyd, sier Haugland.

Metra Næringsmegling AS flyttet på vårparten inn i de 180 kvadratmeter store lokalene i 2. etasje i Værstetorvet. De har valgt å fremleie tre av kontorene til Byggerådgivning AS og Sparebank1 Finans.

Sammenslåinger

Han forteller at flyttingen til nye lokaler er en del av sammenslåingen av tre meglervirksomheter som kun jobber med næringseiendommer. Østlandske Næringsmegling AS, Næringsforum AS og Næringsmeglerne Østfold AS har blitt til Metra Næringsmegling AS i Moss og Fredrikstad. 

– Med sammenslåingen av tre kontorer til to har vi samlet og spisset kompetansen, og kan tilby hele spekteret av meglertjenester overfor næringslivet. Vi er nå størst i Østfold på salg og utleie av næringseiendommer.

Totalt har de to kontorene 12 ansatte, og satsingsområdet er Østfold og Follo.

– Vi har akkurat ansatt to til ved kontoret i Moss med tanke på nettopp Ski og resten av Follo. Vi ønsker å ta grep om området mellom Oslo og Moss, fordi vi mener det ikke er noen ordentlig næringsmegler i Follo, forteller avdelingslederen.

Kundefokus

Fra kontoret i Værstetorvet har Metra Næringsmegling primært Fredrikstad, Sarpsborg og Halden som markedsområde.

– Vi tilbyr meglerbistand i forbindelse med utleie og salg av alle typer næringslokaler og næringseiendommer. I tillegg tilbyr vi søk for leietakere, verdivurderinger samt rådgivning.

– Alle våre ansatte har sterkt kundefokus, og vi legger stor vekt på kompetanseutvikling. Dermed sørger vi for at kundenes verdier ivaretas på en forsvarlig måte. Vi har også samlet viktige og nødvendige back office-funksjoner, slik at flere kan jobbe aktivt som meglere i markedet, sier Runar Haugland som ser lyst på fremtiden.

– Så langt har 2015 vært et spennende år med god aktivitet. Ingenting tyder på at markedet vil bli dårligere fremover, og vi har stor tro på en like positiv utvikling resten av året.

Siste fra Fredrikstad