0
0
0
s2smodern

Bulder Verksted på Bjørnstad i Sarpsborg kan ta imot skikkelige tungvektere i verkstedlokalene.

Bulder Verksted AS heter distriktets nyeste bilverksted. Strategisk plassert på Grålum, ligger det sentralt for mange av regionens entreprenører, anleggsbedrifter eller privatpersoner. Bulder er et verksted i Bosch Car Service og reparerer alt.

Verkstedet har overtatt lokalene etter Mestas verksted på Vister, et steinkast unna E6, Inspiria Science senter og Quality-hotellet på Grålum. De romslige og godt utstyrte lokalene kan ta imot flere tunge maskiner samtidig.

Store og små

- Vi har også kompetanse på å sveise aluminium, noe som ikke er vanlig på så mange bilverksteder. Det betyr at vi kan ta oppdrag av de fleste typer, og for bedrifter med flere typer firmabiler, for eksempel, vil vi være en god samarbeidspartner. Vi kan nemlig ta oss av både den lille personbilen og de store anleggsmaskinene. Kunden får ett verksted å forholde seg til, noe som gjør bilholdet enklere, sier kundemottaker Kristin Karlsøen. Hun har ytterligere 8 kolleger med seg på verkstedet, der Vegard Bjørnstad er verksmester. Han har rutine fra flere verksteder gjennom mange år. 

EU-kontroll på bobil

Bulder har også utstyr til å framstille smådeler eller braketter når det er behov for det. De tar også AC-service og har diagnoseutstyr for de fleste bilmerker.

- Vi gjør det andre bilverksteder gjør – pluss litt til. Vi er veldig fleksible og løsningsorienterte og har god kapasitet for alt av kjøretøy og utstyr, sier Karlsøen.

Verkstedet på Grålum er dessuten en av de få i distriktet som gjennomfører EU-kontroll på store bobiler. De har derfor en avtale med Stamsaas Fritid på Tunejordet i Sarpsborg.

Henter og bringer

- Vi kan også tilby reparasjoner og service mens folk er på jobb. Det er mange arbeidsplasser på Grålum, ikke minst på sykehuset, og hos oss kan man levere bilen før man går på jobb og hente den når man er ferdig. Vi kjører kunden til døra uten ekstra kostnad og henter igjen nå arbeidsdagen er slutt, sier verksmester Vegard Bjørnstad.

 

Siste fra Fredrikstad