0
0
0
s2smodern

Center Revisjon på Grålum vokser raskt og er stadig på jakt etter nye medarbeidere.

Fra starten i 1999 til 2006 opererte registrert revisor Jon Andersen sitt vesle revisjonsfirma nær sagt på egen hånd. Men etter at Center Revisjon flyttet inn i nye lokaler for ni år siden har han vervet stadig nye spillere. Nå stiller de snart fullt lag og velger en offensiv taktikk.

- Etter å ha drevet syv år i Tune Senter tok jeg egentlig et kvantesprang i 2006, og vi ble raskt fire kolleger på kontoret.  Nå er vi dobbelt så mange, og etterspørselen etter våre tjenester ser ikke ut til å bremse opp. Vi har i utgangspunktet ingen vekstambisjoner, men må tilpasse oss etterspørsel og behov. Derfor kommer vi nå også til å bygge ut 120 kvadratmeter nye kontorer bak dagens lokaler, sier daglig leder Jon Andersen som har vært 25 år i revisorfaget. Selv om kjerneområdet er Sarpsborg og Halden har virksomheten nå kunder fra hele Østfold.

Personlig forhold

- Tillit, troverdighet og etikk står på øverste hylle hos oss, men vi ønsker også å være en nær, folkelig og hyggelig samarbeidspartner. Det er slutt på tiden da revisorer ankom i grå dress og bedriftsledere og ansatte sto i stram givakt. Nå er vi samarbeidspartnere som ønsker å gå gode råd og bidra til at bedriften går bra. Vi har en litt annen tilnærming til faget enn de store revisjonsselskapene. Personlig forhold til kunden er viktig for oss, og vi ser også at små- og mellomstore bedrifter setter pris på dette, sier Andersen.

Vender tilbake

Landets revisjonsselskaper mistet mange kunder da loven om revisjon ble endret og en rekke mindre selskaper ble unntatt plikten. Center Revisjon merket også dette, men registrerte også at kunder kom tilbake, selv om loven ga dem fritak.

- Det er faktisk mange som velger å revidere regnskapene også i små selskaper. De innser at vi kan komme med innspill som er viktige og som gjør at bedriften tjener enda mere penger. Vi kan bidra til at bedrifter blir del av et nettverk, noe som er viktig. Mange bedrifter kunne hatt en raskere og bedre utvikling hvis man hadde brukt kompetanse og kunne hentet kapital fra andre enn bankene. Det er viktig å innse hva man har behov for å innse at det koster penger. Men til syvende og sist fører det ofte til økt omsetning og fortjeneste, sier Jon Andersen.

Utvider i Halden

Center Revisjon overtok en kundeportefølje i Halden i 1999 og nå blir også dette kontoret fast bemannet.

- Vi er i gang med en rekrutteringsprosess, og Halden-kontoret blir dermed permanent og bedre tilgjengelig for våre kunder i grensebyen. I tillegg ansatte vi nylig Frank Olsen ved Grålum-kontoret. Olsen er registrert revisor, kommer fra Ernst & Young og begynte hos oss 1. desember.

Siste fra Fredrikstad