fbpx

Lett å bli tilhenger av HSS

HSS på Mysen kan utstyre deg med alt fra båt og henger til jaktutstyr.

HSS Tilhengersenter på Mysen er en av de som har «alt». Ikke bare 250 ulike modeller av tilhengere, men også ATV-er, joller, påhengsmotorer, våpen og annet jaktutstyr. Det er lett å bli tilhenger av en slik butikk.

Butikken kan se relativt beskjeden ut med et nøkternt inngangsparti i et helt vanlig næringslokale ved Ramstadkrysset. Men tilhengere på rekke og rad utenfor røper at dette er en forhandler med stort utvalg og like stor omsetning. Hit kommer nemlig kunder fra store deler av landet når de skal ha en spesialtilpasset tilhenger. Finner de ikke den blant sortimentet på 250 modeller, hvorav 150 er tilpasset profesjonell bruk, tar HSS opp en spesialbestilling og tilpasser utstyret slik kunden ønsker.

Ulike produsenter

- Vi henter tilhengere fra en rekke produsenter i mange ulike deler av Europa. Vi har hengere fra Tsjekkia, England og Sverige blant annet. Ved å handle hos ulike produsenter kan vi velge det beste fra de ulike varekatalogene. På den måten har vi satt sammen vårt sortiment og kan imøtekomme de fleste krav og behov, sier daglig leder Mona Holmbro Engebretsen i HSS Tilhengersenter. Hun understreker kompetansen de ansatte har bygd opp gjennom årene, ikke minst når det gjelder å kartlegge kunden og foreta en behovsanalyse.

- Alle våre ansatte er opptatt av kvalitet i alle ledd. Det kan vi levere til alle bransjer, enten de skal ha en enkel varehenger eller en mannskapsvogn med kontorinnredning, spiserom og toalett. Hos oss vet de at de får kvalitet til riktig pris, sier eier av tilhengersenteret, Kjetil Holteberg.

Nytt jaktsenter

Tilhengere for både privat og profesjonell bruk er bare ett av produktområdene hos HSS Tilhengersenter.

- Vi forhandler for eksempel alt av produkter fra Yamaha, forteller Mona Holmbro Engebretsen. – Vi har ATV’er, påhengsmotorer og mopeder. I tillegg har vi et av markedets største delelager for Yamaha og tilhengere generelt.

Hos HSS kan du i tillegg få båter fra den lokale produsenten Hasle, Pionér-båter fra Cipax eller de holdbare aluminiumsbåtene fra finske Buster.

- Skal du på en tur i villmarka, eller på jakt, kan vi utstyre deg fullt ut, sier Kjetil Holteberg. Du kan komme tomhendt og kjøre herfra med en ATV eller båt på henger, påhengsmotor, ny rifle og nye klær. Her får du alt!

 

0
0
0
s2smodern

Siste fra Moss

Siste nytt fra NRK Østfold

 • 16 tatt i fartskontroll

  25.06.19 19 39

  UP gjennomførte i dag en laserkontroll i en 70-sone på Mosseveien i Fredrikstad, og det ble delt ut 16 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 91 km/t, det opplyser politiet i en twittermelding.

 • Se nyhetene 19:30

  25.06.19 19 18

 • Endringer i sendetid

  25.06.19 18 30

  Grunnet fotball-VM for kvinner går distriktsnyhetene fra Østfold i kveld 19:30, og ikke 18:50. De øvrige nyhetssendingene går til vanlig tid.