0
0
0
s2smodern

Landets mestselgende nyttekjøretøyer har kommet i nye generasjoner

Landets mestselgende nyttekjøretøyer har kommet i nye generasjoner. Ved Volkswagenforhandler Nordlie Auto AS i Moss har man store forventninger til nye Caddy og Transporter.

Salgskonsulent Jens Ragnar Borgen og salgsansvarlig for nyttekjøretøyer, Andre Gabrielli, er veldig spente på responsen, selv om de begge tror salgssuksessen vil fortsette.

– Både Caddy og Transporter er betydelig videreutviklet med nye motorer, nytt sikkerhetssystem, nytt infotainmentsystem og et ekstra stort fokus på sikkerhet i form av city nødbrems, brakeassist, multikollisjonsbrems og tetthetsvarsling. Alt sammen er mulig takket være en radar som er montert foran på bilen, sier de.

De nye modellene i Volkswagens bilpark har utseendemessig store likheter med sine forgjengere.

– Karosseriplattformen er den samme, men bilene har fått nytt design i fronten, nytt bakparti og nytt interiør. Nyttebiler har utviklet seg enormt de siste årene. Nå er det komfortmessig som å sette seg inn i en personbil. Det lages for øvrig også personbilvarianter av både Caddy og Transporter.

Borgen og Gabrielli er glade for at både Caddy og Transporter nå har kommet med nye motorvarianter.

– På Transporteren har nå flere av modellene 4 motion og dsg automatkasse, mens Caddyen har dette på sin 150 hesterkrefters tdi motor. Kundene kan velge mellom et utall varianter tilpasset egne behov. I tillegg til motorvariantene er det valgmuligheter både på lengde, høyde og om man foretrekker diesel eller bensin. På Caddyen kan du også fylle gass, hvis det ønskes, sier de to.

Den nye Caddyen har fått betegnelsen Caddy 4, mens Transporteren heter T6. Dette henger sammen med hvilken generasjon av modellene det nå er snakk om. Det er Transporteren som har den desidert lengste historien. Allerede i 1949 rullet den første bilen ut av fabrikken, den gang som det folk flest kjenner som «Folkevognbussen».

Nordlie Auto AS i Moss kunne nylig feire sitt 50-års jubileum, en alder som er svært anseelig blant bilforhandlere. Det er fortsatt en familiebedrift. Mons Nordlie startet opp for 51 år siden, mens det nå er sønnen Terje som holder i tømmene.

Nordlie Auto AS har blitt en stor arbeidsplass. Etter at man også tok over som forhandler av Skoda i Mosseregionen er det nå nesten 70 ansatte, og i fjor rullet så mange som drøyt 1400 nye og brukte biler ut av lokalene på Høyden i Moss.

 

Siste fra Fredrikstad