0
0
0
s2smodern

Kias Reklame i Moss har utvidet virksomheten og tilbyr nå reklame- og profileringsartikler i full bredde.

Kias Reklame har ambisjoner om å vokse seg til en ledende totalleverandør av reklametjenester og profileringsartikler i regionen.

Gjennom oppkjøp av en grafisk bedrift og en leverandør av profilering har de allerede blitt store på flere områder. I dag er 11 personer ansatt i avdelingen, som har Østfold, Follo og Vestfold som sitt hjemmemarked.

Gode råd

- Når det gjelder maskiner og annet teknisk materiell ligger vi allerede helt i toppen. Mange kunder ønsker bare én leverandør av alt materiell, og nå kan vi levere uansett om det er drops med logo, store bannere eller foliering av biler.  De som ønsker en helhetlig løsning på alt, kan ta kontakt med en av våre rådgivere som vil hjelpe til med en totalløsning. Våre folk har lang erfaring og kan gi gode innspill, sier administrerende direktør Tor Arne Syversen.

Nettbutikk

Kias har mange års erfaring som leverandør av både skilt og bildekor. På dette området er de fortsatt ledende både på kvalitet og pris og har levert fasadeskilt til både ASKO og Moss lufthavn Rygge, blant annet.

Kias Reklame har etablert en egen nettbutikk, der faste kunder får sin egen inngang. Her kan man etablere handlelister og lagre de mest kjøpte produktene. Dermed blir det enkelt å logge seg på og fylle på med det man trenger.

Produktene
 • Skilt og flagg
  Skilt kan leveres i aluminium, akryl, stål eller en kombinasjon av disse. Det er bare å levere kreative ønsker eller forslag, så utfører Kias jobben.

 • Bildekor
  Har du firmabil er det lurt å benytte den gratis reklameplassen du kjører rundt med. Utskåret folie, selvklebende foto? Valget er ditt.

 • Trykksaker
  Kias Reklame leverer både tradisjonell offsettrykk og digitale trykksaker. Kias har både maskiner og kompetanse til å løse de fleste utfordringer. 

 • Firmaprofilering
  Firmaprofilering er en rimelig form for markedsføring, enten du går rundt med firmalogoen på genseren eller du deler ut penner og isskraper.

 • Storformat og roll-ups
  Jobber du i en bransje som har behov for store tegninger kan Kias enkelt printe denne i sin storformatmaskin. De tilbyr også roll-ups, bannere eller såkalte beach flags.

Siste fra Fredrikstad