fbpx

Jobber når kunden har behov

Daglig leder Arnfinn E. Ruud i Smart Økonomi innretter arbeidstiden etter kundenes behov.

Smart Økonomi AS i Fredrikstad har tatt til følge at kundene deres er travle mennesker som må bruke ettermiddager og kvelder til å gjøre sitt eget kontorarbeid, samle bilag og tenke regnskap.

-Våre kunder er folk som står på i hverdagen sin og mange bruker timene «etter kommunal arbeidstid» til å jobbe med bilag, kvitteringer og regnskapsdokumentasjon. Da er vi på plass for å gi råd på telefon, og det sier mange at de setter pris på sier daglig leder i Arnfinn E. Ruud i Smart Økonomi.

Han forteller at regnskapsvirksomheten er litt som en livsstil og innrømmer at han synes det er gøy å være produktiv så mye som mulig i løpet av døgnet.

-Hovedtyngden av våre kunder holder til i Fredrikstad, Sarpsborg og Oslo. Vi har også oppdragsgivere ellers i landet, sier han.

Fleksible på systemer

Arnfinn E. Ruud er autorisert regnskapsfører og har jobbet i bransjen siden 1996. 

Smart Økonomi startet han i 2014 med noen ganske få kunder i porteføljen. Nå er det blitt 100 kunder.

-Det er kunder innenfor alle bransjer, og hovedsakelig små og mellomstore bedrifter, sier han. 

Vi holder både elektroniske regnskap og de gamle gode papirperm-regnskapene.

Ruud forteller at mange har satset på å kjøpe seg egne regnskapsløsninger etter å ha hørt radioreklame eller lest på internett om slikt. Men så viser det seg at ting ikke er så lettvint som reklamene forteller at det er.

-Vi får noen slike henvendelser, og da vi hjelper vi til. Vi behersker flere regnskapssystemer og kan i mange sammenheng gå inn på kundens system og overta regnskapsføringen, og kunden får full oversikt.

-Poenget er at vi tilpasser oss kunden, slik at de slipper å tilpasse seg oss, sier han.

Håndterer internasjonale kunder

Ruud har selv en utdanning innen markedsføring og internasjonal handel, og har god nytte av dette i sin regnskapsførerjobb.

-Vi kommer i kontakt med mange bransjer og mennesker med ulik bakgrunn fra forskjellige land. Det at vi ved kontoret har to ansatte, som behersker både polsk og russisk setter oss i en særstilling i forhold til det å kunne hjelpe næringsdrivende som ikke alltid er helt komfortabel med «skatte-norsk», forteller han.

Våre kunder skal oppleve at det skal være enkelt og trygt når Smart Økonomi AS tar hånd om sakene. Kundene får god og personlig oppfølging på lønn, skatt og moms, og det får vi bra tilbakemeldinger på, sier han.

0
0
0
s2smodern

Siste fra Moss

Siste nytt fra NRK Østfold

 • 16 tatt i fartskontroll

  25.06.19 19 39

  UP gjennomførte i dag en laserkontroll i en 70-sone på Mosseveien i Fredrikstad, og det ble delt ut 16 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 91 km/t, det opplyser politiet i en twittermelding.

 • Se nyhetene 19:30

  25.06.19 19 18

 • Endringer i sendetid

  25.06.19 18 30

  Grunnet fotball-VM for kvinner går distriktsnyhetene fra Østfold i kveld 19:30, og ikke 18:50. De øvrige nyhetssendingene går til vanlig tid.