0
0
0
s2smodern

Skal du leie verktøy og utstyr, treffer du på UCO nærmest over alt.

UCO har avdelinger på Kjeller, Fornebu og Vinterbro, og du kan leie ett sted og levere et annet, hvis det skulle være et behov.

Trenger du stillas, brakker, maskiner, sikringsmaterial eller stemplingsutstyr? Da er UCO et klart alternativ av flere årsaker. De har blant annet alt du trenger på ett sted.

UCO på Vinterbro betjener både store og små entreprenører i hele regionen. Det betyr at de har lagringskapasitet, et bredt sortiment, klargjort utstyr til enhver tid, samt kort reaksjonstid når kunden ringer.

Aldri alene

 - Flere av våre kunder trekker fram nettopp servicegrad, leveringsdyktighet og kort responstid som våre store fortrinn, sier driftsleder Per Arne Sandlund. Salgskonsulent Trond Arne Bjørkå er enig. Han får tilbakemeldingene direkte når han besøker kundene.

- Det er mange om benet i vår bransje, og da er det småting som gjør at kundene foretrekker oss. Vi legger stor vekt på å være blide og kundevennlige til enhver tid. Vi har mye utstyr å holde oversikt over, men våre folk er godt opplærte og kan svare på alt fra bruksområder til priser på stående fot, sier Bjørkå.

- Vårt motto er at en UCO-kunde aldri skal stå alene, sier Sandlund.

Stor kapasitet

UCO har hovedlager på Kjeller og alle avdelinger i regionen trekker veksler på dette. Selv om avdelingen på Vinterbro har mye utstyr inne, hender det entreprenører har større behov og da er veien til hovedlageret kort.

- Det er en klar fordel å ha avdelinger på alle kanter av Oslo. Det gjør oss fleksible og lett tilgjengelige hele tiden.

UCO på Vinterbro har i dag fire ansatte, men ved hjelp av stordriftsfordelen kan de hente både maskiner og folk fra andre avdelinger ved behov. UCO er også en miljøbevisst aktør som er ISO 14001-sertifisert Det betyr at de har satt fokus på miljøstyring og redusert avfallsmengden og energiforbruket. Hele organisasjonen er informert om hvordan virksomheten påvirker miljøet. Dermed jobber de mer effektivt og skaper et godt omdømme.

Privatkunder

- Selv om vi i hovedsak lever av å leie ut til entreprenører og andre i proffmarkedet, tar vi gjerne imot flere privatkunder på Vinterbro. Hos oss trenger de ikke vite hva maskiner og utstyr heter. Bare de vet hva de skal ha utført skal nok vi finne frem det rette utstyret som gjør jobben for dem. Alle synes det er hyggelig å få god hjelp, og det får de hos oss, sier Sandlund og Bjørkå.

Siste fra Fredrikstad